Denis Radamanić
GEM SET HRVATSKA

ČILIĆ I MODRIĆ, KRAMARIĆ I PAVIĆ Poznati teniski parovi koji će zaigrati na humanitarno sportskom spektaklu

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. lipanj 2019. 12:33

Krenulo je odbrojavanje do najposebnijeg susreta sportaša na zagrebačkoj Šalati! Veliki humanitarni i sportski spektakl Gem Set Hrvatska održat će se 12. lipnja, a od danas su poznati i sastavi sportskih parova koji će sudjelovati u natjecateljskom dijelu projekta. Put do pobjednika sigurno neće biti nimalo lak jer će najveće sportske zvijezde zaigrati tenis u paru s najboljih hrvatskim tenisačima, a ovaj će susret posebno obradovati djecu iz Tordinaca koja će, zahvaljujući njima i brojnim partnerima projekta, napokon dobiti veliko multifunkcionalno igralište.

Igra će se odvijati u četiri skupine, u formatu super tie-break, a samo prvi par u svakoj grupi nastavlja natjecanje dalje do velike završnice. Nositelji Grupe A su Marin Čilić i Luka Modrić, a u svojoj će skupini zaigrati s još dva zvjezdana para – Lovrom Zovkom i Ivanom Klasnićem te Jelenom Kostanić Tošić i Lovrom Milošem. Nositelji Grupe B su Mate Pavić i Andrej Kramarić, u njihovoj će skupini zaigrati i Mario Mandžukić koji će uskoro saznati svog teniskog partnera te Tena Lukas i Marijo Možnik. Grupu C predvode Ivan Dodig i Dario Šarić, a borit će se protiv Dejana Lovrena čiji se partner još uvijek ne zna te Valenta Sinkovića koji će također ubrzo saznati svog partnera. Za nositelje četvrte Grupe D izvučeni su Ivan Ljubičić i Ivan Perišić, a s njima će igrati Mate Delić i Bojan Bogdanović te Iva Majoli i Mateo Kovačić.

Denis Radamanić

Početak programa predviđen je u 12 sati kad se otvara Tennis Village s organiziranim besplatnim radionicama za djecu pod vodstvom trenera TK Top Spin i hrvatskih teniskih zvijezda. U podne će krenuti i sportske radionice u organizaciji Kineziološkog fakulteta u Zagrebu. Na centralnom teniskom terenu u 14 sati, posjetitelje očekuje teniska poslastica, egzibicijski meč naših proslavljenih tenisača, a u 16 sati započet će turnir i natjecanje u grupama naših proslavljenih sportaša. Velika završnica, polufinalni i finalni meč, započet će u 18 sati, uz prijenos na drugom programu Hrvatske radiotelevizije. Program će završiti dodjelom nagrada, a na Šalati će tijekom dana biti još drugi brojni zabavni sadržaji kao mogućnost upoznavanja i fotografiranja sa svojim sportskim idolima.

Podsjećamo, Gem Set Hrvatska je humanitarno i sportsko druženje, a prikupljenim sredstvima izgradit će se multifunkcionalno sportsko igralište u Osnovnoj školi u Tordincima, u Vukovarsko-srijemskoj županiji, koja broji 125 učenika u 10 razrednih odjela, a nema ni igralište ni dvoranu. Pokrovitelji projekta su Ured Predsjednice RH, Grad Zagreb, HTZ, Kineziološki fakultet u Zagrebu, Hrvatski teniski savez, dok su partneri projekta Lošinj Hotels & Villas, Foreo, Euroherc, Harvey Norman, Privredna banka, Jamnica, HEP, Gillette, Meggle i La Roche Posay. Medijski partneri, koji prate i podržavaju rad Zaklade Marin Čilić te turnir Gem Set Hrvatska, su Jutarnji list i Gloria te Antena Zagreb i Narodni radio.

Ulaznice za veliki sportski spektakl na SRC Šalata mogu se osigurati putem sustava ulaznice.hr. Cijene ulaznica kreću se od 80 kuna do 300 kn, ovisno o odabranoj poziciji, a dostupne su i VIP ulaznice koje uključuju potpisanu majicu te ulaz na službeni koktel party. Više informacija može se pronaći na službenoj internetskoj stranici, Facebook te Instagram stranici.

GSH

Linker
26. travanj 2024 11:06