KHL Tapiri

TAPIRCUP

GRIZLIJI IZ LJUBLJANE POBJEDNICI 7. TAPIRCUPA U neizvjesnom finalu pobijedili višestruke osvajače najvećeg inline turnira u Hrvatskoj, zagrebačke Kune

AUTOR:
  • Jutarnji list

 • OBJAVLJENO:
 • 10.09.2018. u 18:35

 • Grizliji iz Ljubljane pobjednici su sedmog međunarodnog turnira u inline hokeju Tapircup 2018. U neizvjesnom finalu (4-3) pobijedili su višestruke osvajače najvećeg inline turnira u Hrvatskoj, zagrebačke Kune.

  U utakmici za treće mjesto na igralištu Sportskog centra Kuna na Zagrebačkom velesajmu Karlovac je pobijedio Dolenske toplice boljim izvođenjem kaznenih udaraca. Vrlo dobra ekipa Dolenjskih Toplica zaista nije imala sreće u razigravanju jer su i polufinale i utakmicu za treće mjesto izgubili na isti način, nakon izvođenja „penala“.

  KHL Tapiri
   

  Najboljim igračem turnira proglašen je Klemen Kaimel iz pobjedničke ekipe Grizlija dok je najbolji strijelac bio Fran Srketić iz Karlovca s 10 postignutih pogodaka, a najbolji golman Jan Ivasović koji je čuvao vrata Kuna.

  KHL Tapiri
   

  U organizaciji KHL Tapiri nastupilo je deset momčadi iz pet država. Konačni redoslijed: 1. Grizliji (Slo), 2. Kune (Hrv), 3. Karlovac (Hrv), 4. Dolenjske Toplice (Slo), 5. Tapiri (Hrv), 6. Sisak (Hrv), 7. Warriors (Češ), 8. Vukovi (BiH), 9. Orlovi (Srb), 10. Koprivnica (Hrv).

  Iz drugih medija