Screenshot: Facebook

LETJELE SU ŠAKE

VIDEO: INCIDENT U LEDENOJ DVORANI DOMA SPORTOVA Rijetko viđena scena: Medveščakov igrač napadnut dok je davao izjave, uslijedila je brutalna tučnjava

AUTOR:
  • Edi Džindo

 • OBJAVLJENO:
 • 17.12.2017. u 22:26

 • Hokejaši Medveščaka u Ledenoj dvorani Doma sportova nisu sebi za 56. rođendan kluba uspjeli pokloniti pobjedu.

  Upisali su sedmi poraz u nizu, ovog puta protiv najlošije momčadi lige, talijanskog Bolzana rezultatom 1:2.

  Susret je obilježio nesvakidašnji događaj koji se rijetko viđa na sportskim događajima.

  Na kraju trećine je na ledu došlo do masovnog naguravanja i navlačenja u kojem se najviše isticao obračun Saše Rajsara i Angela Micellija. Letile su i šake, ali su suci ponovno uspjeli smiriti situaciju, barem na neko vrijeme, sve dok igrači nisu izašli s leda.

   

  Tamo se dogodilo nešto što rijetko imamo priliku vidjeti na ovakvim sportskim događanjima. Dok je Medveščakov Tom Zanoški davao izjave za neke od televizijskih kuća u prolazu ga je igrač Bolzana Cristopher Desousa krenuo tući, obojica su završila na podu, a Zanoški se, naravno krenuo braniti.

  Desousi su u napadu na trenutak pripomogli i suigrači Petan i Halmo, a redari su uz pomoć zaposlenih sudaca ubrzo uspjeli razdvojiti aktere.

  Navijači Medvjeda, ali i malobrojni navijači Bolzana u Ledenoj su za takav napad očekivali drastičnu kaznu za Desousu, no suci su izabrali poprilično zanimljivo rješenje. Dali su i Desousi i Zanoškom kaznu izbivanja s leda do kraja susreta, pa su tako i napadač i žrtva dobili istu kaznu.

  Iz drugih medija