Zeljko Hajdinjak / CROPIX
14. MEMORIJALNI TURNIR

HRVATSKE PRVAKINJE PREDSTAVLJAJU SE DOMAĆOJ PUBLICI U NOVOM RUHU 'Rezultat nije prioritet, želimo vidjeti gdje smo i što smo'

Podravka će u gimnazijskoj dvorani igrati protiv Brašova, Jagodine i Mosonmagyaróvára.
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 23. kolovoz 2019. 12:31

Podravka Vegeta će se danas i sutra prvi put u novom sastavu predstaviti koprivničkoj publici na 14. Memorijalnom turniru Josip Samaržija Bepo, a testirat će je jaki suparnici.

- Brašov je jako ozbiljna ekipa iz vrha rumunjskog rukometa, igra jako dobru i čvrstu obranu i bit će nam dobar test. Jagodina je prvak Srbije koji uskoro igra kvalifikacije za Ligu prvaka i ima velike ambicije. Treća ekipa je Mosonmagyaróvár iz jake mađarske lige, koja ove sezone želi napraviti pomak. Čekaju nas tri izuzetno dobra suparnika, a rezultat nije prioritet. Želimo vidjeti gdje smo i što smo, a ako ćemo igrati dobro, onda će i rezultat biti pozitivan - najavio je trener Zlatko Saračević.

Vratarka Jovana Risović istaknula je da su se sve nove djevojke jako dobro uklopile.

- Mislim da imamo jako ozbiljnu ekipu za sve ono što nas čeka, a ovaj jaki turnir poslužit će nam za dodatno uigravanje. Ako ćemo odigrati onako kako se od nas očekuje, mislim da će i rezultat biti dobar.

Ulaz u gimnazijsku dvoranu je slobodan oba dana.

Linker
20. travanj 2024 15:18