Vrbovska Poljana, Rijeka, 280216.
Na Vrbovskoj Poljani odrzan je FIS Balkan kup u skijaskom trcanju.
Na fotografiji: Kresimir Crnkovic.
Foto: Vedran Karuza / Novi List / CROPIX
Vedran Karuza / Novi List / CROPIX / CROPIX

OLIMPIJSKE IGRE

HRVATSKI REPREZENTATIVAC ODLUČIO ODUSTATI OD NATJECANJA 'Bila je rijetka prilika, ali što je - tu je. Nadam se da ću za 4 godine imati novu priliku'

AUTOR:
 • OBJAVLJENO:
 • 23.02.2018. u 17:22

 • Hrvatski reprezentativac u skijaškom trčanju na Zimskim olimpijskim igrama u Pjongčangu Krešimir Crnković ipak je odlučio da neće nastupiti u subotnjoj utrci na 50 kilometara klasičnim načinom.

  "Nakon konzultacija s mojim trenerom koji je doma u Hrvatskoj odlučili smo da ipak neću startati u utrci na 50 kilometara zbog promjena u planu treninga. Ovo je jedna od rijetkih prilika kada se može trčati na 50km, ali što je - tu je. Nadam se da ću za četiri godine imati novu priliku", izjavio je Crnković koji je dodao kako će se po povratku u Hrvatsku vratiti natjecanjima u biatlonu.

  "Biatlonska sezona traje još mjesec dana tako da ću se po povratku kući vratiti natjecanjima u svom sportu".

  Crnković je na ZOI u Pjongčangu nastupio u skiatlonu na 30km u kojemu je zauzeo 53. mjesto i u utrci na 15km slobodnim stilom u kojoj je bio 47.

  "Bila mi je velika čast nastupati za olimpijskim igrama koje će mi ostati će mi u lijepom sjećanju", zaključio je Crnković..

  Iz drugih medija