Ronald Gorsic / CROPIX
ZALOG ZA BUDUĆNOST

HRVATSKIM RUKOMETAŠICAMA ARENA JE BILA POSEBAN MOTIV ZA DOBAR REZULTAT 'Da su nam prije utakmice ovo ponudili, sigurno bi prihvatile objeručke'

Hrvatice su u uzbudljivom susretu protiv Njemačke remizirale rezultatom 21:21.
Piše: Filip OžboltObjavljeno: 24. listopad 2019. 13:03

Pričljive su nakon odličnog remija protiv Njemačke bile hrvatske rukometašice, a posebno se istaknula Tea Pijević, kako govorom tako i obranama.

- Ovo je bilo zaista neočekivano. Da su nam prije utakmice ponudili ovaj rezultat, sigurno da bi prihvatile objeručke. Bila je dobra i borbena utakmica, dale smo sve od sebe i zasluženo smo protiv jake Njemačke ostale neporažene - kazala je Tea, dok je njena suigračica iz Lokomotive Dora Kalaus dometnula:

- Svi su prije utakmice očekivali veliki poraz tako da je iz te perspektive remi protiv Njemačke veliki rezultat i treba veseliti. Pokazale smo da možemo igrati protiv jakih reprezentacija i da možemo na teren prenijeti ono što izbornik od nas očekuje. Bile smo agresivne u obrani, a pametne i strpljive u napadu. Da smo suzdržale stres od velike utakmice na početku, mogle smo voditi u prvom dijelu i održavati prednost. Ipak, prva je utakmica u pomlađenom sastavu i rezultat veseli.

Linker
20. travanj 2024 17:55