Zagreb, 231019.
Arena Zagreb.
Prijateljska rukometna utakmica izmedju zenskih reprezentacija Hrvatske i Njemacke.
Na fotografiji: Tea Pijevic.
Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
Ronald Gorsic / CROPIX

ZALOG ZA BUDUĆNOST

HRVATSKIM RUKOMETAŠICAMA ARENA JE BILA POSEBAN MOTIV ZA DOBAR REZULTAT 'Da su nam prije utakmice ovo ponudili, sigurno bi prihvatile objeručke'

AUTOR:
  • Filip Ožbolt

 • OBJAVLJENO:
 • 24.10.2019. u 11:03

 • Hrvatice su u uzbudljivom susretu protiv Njemačke remizirale rezultatom 21:21.

  Pričljive su nakon odličnog remija protiv Njemačke bile hrvatske rukometašice, a posebno se istaknula Tea Pijević, kako govorom tako i obranama.

  - Ovo je bilo zaista neočekivano. Da su nam prije utakmice ponudili ovaj rezultat, sigurno da bi prihvatile objeručke. Bila je dobra i borbena utakmica, dale smo sve od sebe i zasluženo smo protiv jake Njemačke ostale neporažene - kazala je Tea, dok je njena suigračica iz Lokomotive Dora Kalaus dometnula:

  - Svi su prije utakmice očekivali veliki poraz tako da je iz te perspektive remi protiv Njemačke veliki rezultat i treba veseliti. Pokazale smo da možemo igrati protiv jakih reprezentacija i da možemo na teren prenijeti ono što izbornik od nas očekuje. Bile smo agresivne u obrani, a pametne i strpljive u napadu. Da smo suzdržale stres od velike utakmice na početku, mogle smo voditi u prvom dijelu i održavati prednost. Ipak, prva je utakmica u pomlađenom sastavu i rezultat veseli.

  Tagovi
  Iz drugih medija