Goran Mehkek / CROPIX
CROPIX

POTVRĐENO

NASTAVLJA SE JADRANSKA LIGA Nakon napada na igrače Crvene zvezde u Splitu postignut je dogovor četiriju nacionalnih saveza

AUTOR:
 • OBJAVLJENO:
 • 12.03.2019. u 17:41

 • Regionalna Jadranska vaterpolo liga normalno se nastavlja nakon stanke i napada na igrače Crvene zvezde u Splitu, odlučeno je u utorak na sjednici Upravnog odbora lige u Sisku.

  Nakon što su 9. veljače u Splitu napadnuta trojica vaterpolista Zvezde, srpski klubovi su odbijali igrati u Splitu, što je ugrožavalo regularnost natjecanja.

  "Zajednički je zaključak na osnovu želja svih klubova sudionika i sva četiri nacionalna saveza (Hrvatske, Crne Gore, Slovenije i Srbije), da se Regionalna vaterpolo liga nastavi i normalno odvija u istom formatu", tvrdi se u priopćenju.

  Ostavlja se klubovima dogovor o terminima odigravanja odgođenih utakmica POŠK - C. zvezda i Mornar BS - C. zvezda.

  Također, pored nastavka lige potvrđeno je odigravanje regionalnih turnira za dvije mlađe kategorije kao i finale lige za žene.

  Upravni odbor održan je u  Sisku neposredno pred početak utakmice Hrvatske i Srbije u Europskoj ligi.

  Sastanku su nazočili Perica Bukić, predsjednik UO RVL, te Mladen Drnasin, Željan Konsuo, Predrag Sloboda, Milivoj Bebić i Renato Živković s hrvatske strane, Đuro Marić iz Crne Gore, te iz Srbije Viktor Jelenić, Aleksandar Šoštar, Saša Vlaisavljević, Nemanja Marijan i Đorđe Đorđević.

  Iz drugih medija