ITTF
STOLNI TENIS

NIJEMCI I PUNO PRIJE ROKA PRODULJILA UGOVOR S HRVATSKIM REPREZENTATIVCEM 'Pucar je jedan od najboljih europskih igrača'

STOLNI TENIS Njemačka tvrtka puno prije roka produljila ugovor s hrvatskim reprezentativcem, i to do 2024.
Piše: Siniša BožićObjavljeno: 17. lipanj 2019. 00:48

Odlične igre Tomislava Pucara u posljednje vrijeme i skok na 39. mjesto na svijetu nisu prošle nezapaženo u stolnoteniskim krugovima. Njegov dosadašnji sponzor tvrtka Tibhar ponudila mu je produljenje ugovora, i to mnogo prije nego što mu je istekao stari. Pucar je prvi ugovor s Tibharom potpisao 2017., a istjecao mu je 2021, no sponzori nisu previše čekali, nego su na stol stavili poboljšanu verziju ugovora pa je hrvatski stolnotenisač jednom od najboljih proizvođača stolnoteniske opreme na svijetu produljio vjernost do 2024.

- Kao što je poznato, Pucar je jedan od najboljih europskih igrača. U 2017. je osvojio Europsko prvenstvo do 21 godine, dok je u parovima bio doprvak. U 2019. je bio među 16 na seniorskom Svjetskom prvenstvu, a i jedan je od najboljih igrača njemačke Bundeslige. U posljednje dvije godine Tomislav je dokazao da ima potencijal da bude među top 20 igrača svijeta i mi smo sretni i ponosni što će i dalje biti dio Tibhara. Radujemo se suradnji u sljedećih pet godina i želimo Tomislavu sve najbolje u sljedećoj sezoni i nadolazećim turnirima - poručili su iz te renomirane njemačke tvrtke.

Inače, najpoznatiji Tibharov maneken je legendarni Bjelorus Vladimir Samsonov, a od početka 2019. i hrvatska reprezentacije je pod okriljem Tibhara.

Linker
20. travanj 2024 15:44