Washington, 260519.
Mec Filipa Hrgovica protiv Gregorya Corbina zavrsio je pobjedom Hrgovica nokautom u prvoj rundi nakon isteka prve minute.
Foto: Alen Medjic / CROPIX
Alen Medjic / CROPIX

TKO JE IDUĆI?

'BIO JE OVO JEDINI MOGUĆI ISHOD' Boksačkim svijetom odjeknula pobjeda hrvatskog nokautera, evo i kada se odvija spektakl na kojem bi ga mogli gledati

AUTOR:
  • Sportske novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 25.08.2019. u 09:17

 • Prema dostupnim informacijama čak 12 tisuća navijača natiskalo se u 'Centro de Usos Multiples' dvoranu u kojoj je Filip Hrgović (9-0) razočarao domaću publiku zaustavivši njihovog miljenika u trećoj rundi teškaškog okršaja.

  Mario Heredia je preskočen i najbolji hrvatski boksač sada se okreće novim izazovima i većim imenima. Cilj je, naravno, jedan - svjetska titula.

  Prema željama njegovih promotora, Filip bi do kraja godine mogao nastupiti još dvaput, a postoji mogućnost i da se pojavi u predborbi spektakularnog revanša u kojem će Anthony Joshua pokušati vratiti titulu koju mu je oduzeo Andy Ruiz Jr. Njihov novi susret zakazan je za 7. prosinca u Saudijskoj Arabiji.

   

  Pobjeda hrvatskog nokautera popraćena je sa zanimanjem, a mi vam izdvajamo neke od najzanimljivijih reakcija medija i osoba iz svijeta boksa.

  "Bio je ovo jedini mogući ishod" - Mark Ortega s Fox Sportsa.

  "BOOM! Još jedan nastup 'El Animala' s jasnom porukom. Filip Hrgović je uništio protivnika u samo tri runde. Tko je idući?" - Team Sauerland.

  "Lagan posao i pobjeda nokautom za Filipa Hrgovića. Ekspresno razvija i mogli bi ga ubaciti u trenutnu sliku teške kategorije" - BoxingScene." - BoxingScene.

  "El Animal! Još jedna pobjeda nokautom za Hrgovića koji je meč okončao u trećoj rundi. Nema nikakve sumnje - on je moćan!" - Sky Sports.

  "Hrgović nije imao milosti, Herediju je poslao na pod nakon niza teških udaraca" - SportsCenter.

  "Teškaš u usponu Filip Hrgović je izgledao dobro u ovoj pobjedi" - Dan Rafael s ESPN-a.

  Iz drugih medija