Screenshot: Twitter glavna
NE PRIDRŽAVA SE UPUTA

FOTO: OVO JE NESLAVNI PRVAK U KRŠENJU SVIH PRAVILA BORBE PROTIV KORONE Prekršio karantenu sa šest atraktivnih modela, pa napravio kobnu pogrešku

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. ožujak 2020. 18:31

Iako je preporuka svima, pa i onim najpopularnijim sportašima da budu kući te da na taj način spriječe daljnje širenje koronavirusa koji je paralizirao svijet, neki se toga ne drže. Među takvima je i Derrius Guice, igrač američkog nogometa. Odnosno, za upućenije, running back NFL-momčadi Washington Redskinsa.

On se na društvenim mrežama hvalio kako je bio na brodu sa šest foto-modela. Javnosti je 22-godišnjak poznat kao osoba koja voli raskalašen život u dobu kada nije sezona utakmica, a sad je odlučio otići na jahtu.

Screenshot: Twitter glavna

Javnost ga je, očekivano odmah napala jer se nije pridržavao mjera koje se propisuju u cijelom svijetu. Distanca, smanjiti okupljanja bilo kakvog tipa. Guice se stao braniti prilikom objašnjavanja da ih na brodu nije bilo više od deset, kasnije je i brisao komentare....

Američka javnost neće dobro podnijeti ovakav događaj, a fotografije s društvenih mreža u taj čas postale su viralne. Još se mladić i hvalio.... Biti na jahti s bilo kime u ovom trenutku nije baš pametno.

Linker
20. travanj 2024 23:12