HASM

U PETAK, 24. SVIBNJA

HASM PRIPREMA SVOJU DRUGU KONFERENCIJU Kroz dva okrugla stola čut će se razmišljanja o izazovima hrvatskog sporta

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 21.05.2019. u 20:00

 • Hrvatska asocijacija za sportski menadžment – HASM u suradnji sa Zagrebačkim inovacijskim centrom – ZICER organizira konferenciju „Izazovi hrvatskog sporta“, koja će se održati u petak 24. svibnja, u prostorijama Zagrebačkog inovacijskog centra – ZICER na Zagrebačkom velesajmu, Paviljon 12, Avenija Dubrovnik 15, s početkom u 10:30 sati.

  Na konferenciji će se okupiti brojna poznata lica iz svijeta sporta, kako natjecateljskog tako i rukovodećeg dijela. Organizacijom ovog događanja potiče se nastavak razgovora o razvoju hrvatskog sporta, uključenosti svih čimbenika i unaprjeđenju kompletnog sustava.

  Kroz dva okrugla stola čut će se razmišljanja o izazovima hrvatskog sporta u narednom razdoblju iz perspektive:

  - institucija i organizacija koje su dio ekosustava sporta u Hrvatskoj, kao i

  - trenera, sportaša i bivših sportaša koji godinama stvaraju vrhunske rezultate i dobivaju priznanja na europskoj razini.

  Uvažene govornike, odnosno paneliste konferencije čine; trener veslanja Nikola Bralić, proslavljena hrvatska rukometašica Maida Arslanagić, osnivačica judo kluba Fuji i dobitnica nagrade Europske komisije Marina Drašković, profesor na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu Tomislav Globan, izbornik stolnoteniske reprezentacije Neven Karković, potpredsjednik HASM-a Alojzije Janković, kao i mnogi drugi prominentni ljudi iz hrvatskog sporta.

  Hrvatska asocijacija za sportski menadžment svojom drugom konferencijom, kao i svim budućim konferencijama, želi potaknuti razvoj sportskog menadžmenta u Republici Hrvatskoj.

  Iz drugih medija