REUTERS/Laszlo Balogh
OKREĆU SE AMERIKANCIMA

'ISKRENO, NISAM OČEKIVAO OVAKO DOBRU IZVEDBU. RAZBILI SMO SUPARNIKA U SVIM SEGMENTIMA IGRE' Tucak pomalo iznenađen nakon kolosalnog otvaranja SP-a

Piše: Dean BauerObjavljeno: 15. srpanj 2019. 09:38

Ivica Tucak, izbornik hrvatske reprezentacije nije krio zadovoljstvo neposredno nakon utakmice i visoke 14:4 pobjede protiv Australije na startu Svjetskog prvenstva u južnokorejskom Gwangjuu.

"Moram biti iskren, ovako dobru izvedbu nisam očekivao. Razbili smo suparnika u svim segmentima igre. Ovo je vrh vaterpola što su odigrali moji momci, Od obrane do napada", rekao je Tucak.

"Jesmo i moramo biti zadovoljni, ali isto tako ipak moramo odmah, istog trenutka ovu utakmicu pospremiti samo u nekakav naš spomenar jer slijedi za manje od 48 sati nova utakmica, novi suparnik. Momčad SAD je vrlo slična Australiji, moram sada malo dečke smiriti, ne smijemo poletjeti, nismo još ništa napravili. Da, pobjeda je prekrasna, kao i igra, ali svaka nova utakmica će biti još važnija, još bitnija i to je naš moto na svakom turniru, pa tako i ovdje u Koreji", iz Gwangjua će hrvatski izbornik.

Linker
26. travanj 2024 12:57