Roni Brmalj / Novi List / Hanza Media / Hanza Media
OGROMNO IZNENAĐENJE

JE LI OVO MOGUĆE? DOGODILA SE APSOLUTNA SENZACIJA Moćni prvak Hrvatske i jedna od najjačih momčadi svijeta doživjela nezamisliv poraz u Srbiji!

Iznenađenje, veliko iznenađenje! Crvena zvezda klub danas po kvaliteti iz donjeg dijela Regionalne lige pobjedila je Dubrovčane u Zrenjaninu 11:10 u 9. kolu Jadranske lige.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. siječanj 2019. 22:09

Istu onu momčad koja u Ligi prvaka Europe ima šest pobjeda iz šest utakmica. Za usporebu snage i kvalitete, koeficijent na pobjedu Crvene Zvezde na kladionicama bio je 22. Kod jugaša je izostao samo Maro Joković.

Crvena zvezda je posljednji put bila bolja od Juga u finalu Final Foura u Beogradu na Banjici 2013. kada je osvojila naslov pobjedivši 7:6, ali tada su za C. zvezdu igrali 'pravi' igrači poput Prlainovića, D. Pijetlovića, Šefika...

Jug je u ovu utakmicu ušao s vodstvom od 4:1 na početku druge četvrtine. Na početku četvrte četvrtine domaćini su imali prednost od 9:6, potom i od 10:7. Jug se pokušao spasiti, ali više od pogotka Benića za 11:10 dvije minute i 30 sekundi do kraja utakmice, jugaši nisu ništa napravili.

Ovogodišnja Regionalna liga ne ide im od ruke. Porazi od Mladosti, pa neriješen rezultat s Jadranom iz Splita u gruškom plivalištu još se nekako može i shvatiti jer radi se o klubovima Lige prvaka ali... izgubiti od Crvene zvezde!?

REZULTATI 9. KOLA

Petak:

Partizan - Jadran (ST) 3-9

Mornar BS - Šabac 7-5

Subota:

POŠK - Jadran (HN) 7-13

Primorac - Mladost 8-13

Crvena zvezda - Jug CO 11-10

Linker
25. travanj 2024 12:32