Foto: Damir Krajac / CROPIX
NAKON OSAM GODINA VLADAVINE

KAKAV KRAJ JEDNOG OD NAJVEĆIH SVIH VREMENA: LEGENDARNI MARCEL HIRSCHER OBJAVIO KRAJ KARIJERE! Evo kako je velikan objasnio povlačenje

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 04. rujan 2019. 23:14

"Danas je došao dan kada prekidam svoju aktivnu karijeru. Konačnu odluku sam donio prije dva tjedna, a mnogo je razloga iza toga. Ovo nije promjena posla, završava jedan period mog života i sutra počinje drugi", izjavio je Marcel Hirscher i od danas službeno otišao u mirovinu.

Napravio je tulum, pozvao je 150 novinara, 20 TV ekipa iz cijelog svijeta i objavio ono što je zapravo najavio u kolovozu.

"Želim provesti više vremena s obitelji. Posebno se veselim tom izazovu", rekao je osmerostruki pobjednik Svjetskog kupa, osvajač Velikog kristalnog globusa.

Ukupno je pobijedio 67 puta u utrkama Svjetskog kupa, osvojio dvije zlatne olimpijske medalje, nanizao i sedam svjetskih zlata..., sve je to samo dijelić impresivne karijere slavnog Austrijanca.

Ingemara Stenmarka možda nije uspio skinuti (i njegovih 86 pobjeda), ali nema zašto žaliti.

"I Marcel je samo čovjek. Siguran sam da će nam biti dobar trener u budućnosti", rekao je Peter Schröcksnadel, predsjednik tamošnjeg saveza.

Krenuo je 2007. godine, prebrzo je prošlo, žale se Austrijanci...

Linker
19. travanj 2024 02:04