Duje Klaric / CROPIX
CROPIX

POVRATAK NAJBOLJEG

LEGENDARNI KAPETAN VELIKOG SRCA NAKON ŽIVOTNE DRAME POTPISAO ZA HRVATSKOG PRVAKA 'Imao sam veliku pauzu, ali nadam se da će sve biti u redu'

AUTOR:
 • OBJAVLJENO:
 • 31.08.2018. u 23:05

 • Hrvatski vaterpolski reprezentativac i najbolji svjetski vaterpolist 2017. godine Sandro Sukno potpisao je u petak u Dubrovniku trogodišnji ugovor s hrvatskim prvakom Jugom CO.

  Sandro Sukno u prošlu sezonu ušao je kao igrač talijanskog Pro Recca, ali ju je propustio zbog problema sa srcem, što je rezultiralo operacijom u Clevelandu. Talijanski prvak mu je raskinuo ugovor, a nastavak igračke karijere doveden je u pitanje. Ipak, Suknu se zdravstveno stanje popravlja te je prihvatio ponudu svog matičnog kluba.  

  Sukno je prilikom potpisa ugovora s Jugom izjavio kako bi uskoro trebao početi trenirati s ekipom, a kako će idućih nekoliko mjeseci pokazati kako se razvija proces povratka profesionalnom vaterpolu.

  Srdjan Vrancic / CROPIX
  CROPIX
   

  "Nadam se da će sve biti dobro i pozitivno. Ipak sam imao veliku pauzu. Treba ići polako kako bi sve sazrelo s vremenom. Nadam se da ću moći igrati", istaknuo je Sukno.

  Jugov trener Vjekoslav Kobešćak nakon potpisivanja ugovora istaknuo je zadovoljstvo Suknovim povratkom u klub iz kojeg je otišao 2011. godine.

  "Ne smijemo žuriti, moramo dozirati treninge tako da nemamo neki vremenski okvir za njegov povratak službenim utakmicama. Kad krene s treninzima, ocjenjivat ćemo njegovo stanje i odlučiti kada je pravo vrijeme za povratak", rekao je Kobešćak.

  Iz drugih medija