Ronald Gorsic / CROPIX
JASNO UPOZORENJE SVIMA

MILA HORVAT ŽRTVA INTERNETSKE PRIJEVARE: 'LJUDI, NE NASJEDAJTE!' Naša ugledna sportska novinarka javno reagira: 'To nikad nisam koristila!'

Mila Horvat poslala je na redakciju Sportskih novosti priopćenje u kojem upozorava na objavu lažnog intervjua koji se ovih dana proširio internetom. Priopćenje prenosimo u cijelosti.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. veljača 2020. 16:36

"Slobodna sam ovim putem obratiti Vam se vezano za marketinšku kampanju sredstva za mršavljenje Fito Spray, a povodom članka objavljenog na web stranici: fi326.astrobiks.ru. kao i nekim instagram i facebook profilima.

Na navedenoj web stranici bez mog znanja, a osobito bez mog pristanka objavljene su moje fotografije kao i navodni intervju kojeg sam dala vezano za korištenje Fito Spray, sredstva za mršavljenje.

Ovim priopćenjem, željela bi putem Vašeg medija, obavijestiti cjelokupnu hrvatsku javnost kako nikada nisam koristila navedeno sredstvo za mršavljenje, niti sam ikada dala intervju vezano za korištenje bilo kakvih sredstva za mršavljenje, a osobito ne Fito Spray-a za mršavljenje.

Isto tako, nikada nisam dala dopuštenje nikome da se za potrebe reklamiranja sredstva za mršavljenje Fito Spray ima pravo služiti mojim imenom i likom.

Osobito mi je važno da mediji prenesu moju objavu radi utvrđivanja istine jer ne želim da osobe koje imaju problem prekomjerne težine i koje će eventualno koristiti taj proizvod na bilo koji način povezuju moje ime s navedenim preparatom.

Slijedom navedenog, a obzirom da je objavom navedenog članka te nezakonitim korištenjem moga imena i lika u marketinške svrhe, došlo do kršenja i zlouporabe mojih temeljnih ustavnih prava i to prava na privatnost te privatnog vlasništva, biti ću primorana protiv odgovornih osoba radi zaštite osobnog digniteta te spriječavanja daljnje zlouporabe moga ime i lika, pokrenuti odgovarajuće kaznene i građanskopravne postupke", stoji u priopćenju Mile Horvat.

Linker
13. travanj 2024 15:01