CROPIX
KLUB PRED OVRHOM

RASPAD SISTEMA I BIZARNA SPORTSKA DRAMA U BEOGRADU! GRADSKA ČISTOĆA RUŠI SEDMEROSTRUKOG PRVAKA EUROPE 'Ponudili smo im i pehar Lige prvaka...'

Piše: Dean BauerObjavljeno: 19. ožujak 2019. 21:33

Jedan do najvećih vaterpolskih klubova u Europi, sedmerostruki europski prvak s ukupno 75 trofeja, posljednjih godina je u krizi, a sada i pred raspadom. Klub pred ovrhom, popisuje se klupski inventar, čak i svi klupski trofeji, računajući i naslove prvaka Europe! Ovrhu je pokrenula Gradska čistoća iz Beograda.

Neki je dan pred beogradske novinare istupila tamošnja klupska direktorica Tatjana Rakas:

- Nama je sve odavno u klubu popisano. Ponudili smo im i pehar Lige prvaka. On je od neprocjenjive vrijednosti, neka lijepo i to stave na popis. Odnijeli su nam neki stari frižider u kojem hladimo sok i vodu za delegate, suce. Dobro da su nam ga odnijeli, da ga se riješimo, ionako je jedva i radio - sarkastično je istupila direktorica beogradskog Partizana.

Prošle su godine, kako je navela, željeli zaplijeniti i teretanu. Također, plivalište Partizana na Banjici ponovo nema novca kako bi se zagrijala voda, pa već dva tjedna prva momčad, ali i cijeli pogon Partizana (oko 350 djece) ne treniraju na svojem bazenu, već se snalaze.

Prvi sastav VK Partizan, koji je pun vrlo mladih igrača, na pragu je ispadanja iz A1 Regionalne lige. Budućnost je poprilično nepoznata za partizanovce...

Linker
20. travanj 2024 04:36