CROPIX
NEMA VIŠE ČEKANJA

ŠOK-TERAPIJA U MEDVEŠČAKU Nakon katastrofalnog niza smijenjen trener! Na klupu se poslije šest godina vraća svima dobro poznato lice

HOKEJ NA LEDU Povratak američkog trenera u brlog pod Sljemenom nakon šest godina
Piše: Ivan JelkićObjavljeno: 24. prosinac 2017. 12:58

Novi trener zagrebačkog Medveščaka je Douglas Bradley. Ime koje je već od prije dobro poznato zagrebačkoj publici trenerski je veteran, koji je u Medveščaku bio od 2009. do 2011. u nekoliko funkcija (direktor hokejskih operacija, sportski direktor, pomoćni trener, glavni trener...).

Osim u zagrebačkom klubu, EBEL iskustvo skupljao je i ranije kao trener slovenskih Jesenica te austrijskog Innsbrucka, prije toga je godinama radio u njemačkom DEL-u, a posljednjih je godina radio u SAD-u (ECHL), dok je prošlu sezonu proveo u Mađarskoj.

- Bradley sa sobom donosi bogato iskustvo vođenja momčadi u EBEL-u te ima vrstu energije i karaktera za koji vjerujemo da će potaknuti naše igrače da budu uspješniji, u skladu sa svojim stvarnim potencijalom - rekao je sportski direktor Aaron Fox.

Tako će na klupu Medvjeda nakon mlađahnog Connora Camerona (32), koji je momčad ostavio na 11. mjestu s omjerom 12-18 i devet uzastopnih poraza, sjesti vrlo iskusni Bradley (61). On će se momčadi pridružiti 26. prosinca u Villachu, a vodit će je kao trener na domaćoj utakmici protiv Graza dva dana kasnije u Zagrebu.

Linker
26. travanj 2024 10:05