Sportske igre mladih
VIŠE OD TISUĆU NATJECATELJA

SPEKTAKULARAN ZAVRŠETAK 23. SEZONE Veliko međunarodno finale Plazma Sportskih igara mladih održat će se na splitskoj Rivi, pogledajte program

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 19. kolovoz 2019. 13:28

Sve sudionike međunarodnog finala, Splićane i njihove goste očekuje spektakularan završetak 23. sezone Plazma Sportskih igara mladih na splitskoj Rivi u srijedu, 21. kolovoza. Program će započeti u 20 sati nastupima Mie Dimšić, Marka Tolje i Frajli, nakon čega će uslijediti svečana ceremonija zatvaranja, uz izravan prijenos na N1 televiziji od 20.45. sati. Mnogobrojni sportaši te pripadnici gospodarskog i političkog života regije družit će se s natjecateljima na Rivi.

U sklopu ceremonije pripadnici Ministarstva unutarnjih poslova RH predstavit će veliku zajedničku akciju ''Budi navijač, a ne razbijač'', a Igre će službeno zatvoriti Davor Božinović, ministar unutarnjih poslova RH. Veliki vatromet označit će nastavak programa i koncert Frajli.

Veliko međunarodno finale Plazma Sportskih igara mladih u 10 sportskih disciplina održava se 16.8.- 22.8. na sportskim terenima diljem Splita. Više od tisuću natjecatelja iz Srbije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske pretvorit će Split u središte sporta cijele regije. Jedinstvena je to prilika za sve školarce da provedu nezaboravne dane na moru uz osiguran smještaj, prijevoz do Splita i transfer do natjecanja, sve uz nadzor organizatora.

Djeca i mladi iz regije druže se sa svojim vršnjacima na moru i uz sve godine održavanja na sportskim terenima nije zabilježen niti najmanji incident. Mnogobrojne poznate osobe i vrhunski sportaši sudjelovali su u mladosti na Plazma Sportskim igrama mladih, a među mnogobrojnim ambasadorima su Nemanja Matić, Predrag Mijatović, Edin Džeko, Luka Modrić.

Coca- Cola Cup međunarodno finale

Upravo je nogomet najmasovniji sport u sklopu Plazma Sportskih igara mladih a natječu se u sklopu Coca- Cola Cupa u sve tri zemlje. U 2019. godini turniri su održani u 175 gradova u regiji. Veliko međunarodno finale održat će se 20. kolovoza na nogometnim terenima FESB-a s početkom u 18 sati uz izravan prijenos na SK1 televiziji.

Sve najbolje od Plazma Sportskih igara mladih možete pratiti na Facebook stranicama: Plazma Sportske igre mladih i instagramu: igremladih_hr:

SVEČANO ZATVARANJE 23. PLAZMA SPORTSKIH IGARA MLADIH

SPLIT 21.8.2019.

Mjesto događanja: Riva, Split

Datum: 21. kolovoza 2019.

Program

20:00 Početak programa na Rivi- koncert Mia Dimšić/ Marko Tolja i Frajle

20:15- Dolazak djece sudionika Igara na Rivu

20:45- dolazak VIP uzvanika- VIP šator

21.00- Početak Live prijenosa na N1 televiziji i početak ceremonije zatvaranja

Himna RH

  • Uvodno obraćanje moderatora
  • Glazbeni broj
  • Pozdravni govor
  • Zdravko Marić, predsjednik Plazma Sportskih igara mladih

21:08 Natjecanje u potezanju užeta djece iz HR, BIH I SRB ispred pozornice

21:35 MUP aktivacija ''Budi navijač, a ne razbijač''

21:50- Davor Božinović, ministar unutarnjih poslova RH, obraćanje

21:55 moderator

Zbor izvodi Himnu sportskih igara mladih

Vatromet

22:00 Završetak Live prijenosa

Nastavak koncerta Frajli

Linker
19. travanj 2024 15:47