International and Olympic kayaker Vavrinec Hradilek loses himself in the beauty and tranquillity of Le Lac de Mont-Cenis on a plateau in France, not far from the Franco-Italian border, on September 3, 2017 // Jan Kasl / Red Bull Content Pool // For more content, pictures and videos like this please go to www.redbullcontentpool.com

DIVERZIJA IZLAZEĆEG SUNCA

SRAMOTA KAKVU SVIJET SPORTA NE PAMTI Suspendiran jer je dopingirao suparnika! Dok nije gledao u bočicu mu podmetnuo anabolički steroid!

AUTOR:
 • OBJAVLJENO:
 • 09.01.2018. u 22:14

 • Japanski kajakaš Yasuhiro Suzuki suspendiran je na osam godina jer je namjerno dopingirao suparnika na nacionalnom prvenstvu u rujnu prošle godine.

  Suzuki je svom glavnom konkurentu na prvenstvu Japana Seijiu Komatsu u bočicu s vodom podmetnuo anabolički steroid nakon čega je Komatsu pao na dopinškoj kontroli.

  Komatsu je nakon pozitivnog nalaza suspendiran, no cijelo je vrijeme tvrdio kako nije koristio nedozvoljena sredstva. Japanski kajakaški savez je započeo istragu, a Suzuki je potom priznao da je 'začinio' vodu.

  Suzuki je priznao jer je osjećao krivnju zbog Komatsuove zabrane, izvijestili su japanski mediji.

  Suzuki se nadao da će braniti japanske boje na olimpijskim igrama u Tokiju 2020. godine, no zbog suspenzije će propustiti i OI u Parizu 2024.

  Iz drugih medija