Osijek, 300517. Press konferencija zenske odbojkaske reprezentacije Hrvatske pred odigravanje drugog kruga A kvalifikacijske skupine za Svjetsko prvenstvo odbojkasica koje ce se sljedece godine odrzati u Japanu. Na fotografiji: izbornik Miroslav Aksentijevic. Foto: Vlado Kos/ CROPIX
Foto: Vlado Kos/ CROPIX

STRADAO U BLIZINI RUME

STRAŠNE VIJESTI IZ SRBIJE U prometnoj nesreći poginuo Miroslav Aksentijević, bivši izbornik koji je vodio Hrvatsku na Europskom i Svjetskom prvenstvu

AUTOR:
  • Sportske novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 25.05.2019. u 20:51

 • Vijest je stigla kasno popodne, Miroslav Aksentijević, bivši izbornik ženske odbojkaške reprezentacije, poginuo je u prometnoj nesreći vozeći motocikl negdje u blizini Rume u Srbiji.

  Aksentijević je vodio Hrvatsku na EP-u u Poljskoj 2009. godine i 2010. na SP-u u Japanu, a najveći uspjeh u Hrvatskoj ostvario je s odbojkašima Varaždina, s kojima je osvojio naslov prvaka.

  Bio je još jednom izbornikom, nakon što Brazilac Angelo Vercesi nije produžio svoj ugovor nakon SP-a u Italiji 2014. godine, no odstupio je 2017. pod čudnim okolnostima, zbog navodnog uznemiravanja igračica.

  Posljednji mu je posao bio treniranje odbojkašica Spartaka iz Subotice.

  Varazdin, 230717.
U Areni Varazdin igra se odbojkaski World Grand Prix turnir, Hrvatska - Portoriko.
Na fotografiji: trener Miroslav Aksentijevic.
Foto: Zeljko Hajdinjak / Cropix
  Zeljko Hajdinjak / Cropix
   

  Iz drugih medija