2016 Rio Olympics - Rowing - Final - Men's Double Sculls Final A - Lagoa Stadium - Rio De Janeiro, Brazil - 11/08/2016. Martin Sinkovic (CRO) of Croatia and Valent Sinkovic (CRO) of Croatia celebrate their gold medal. REUTERS/Patrick Smith/Pool FOR EDITORIAL USE ONLY. NOT FOR SALE FOR MARKETING OR ADVERTISING CAMPAIGNS. - RTSMS9I
REUTERS/Patrick Smith

Martin i Valent Sinković

SADA PO ZLATO NA OI

'SVE JE TO NEKAKO NADREALNO' Prve reakcije braće Sinković nakon obranjenog svjetskog zlata: 'Nadamo se ovakvoj utrci u Tokiju'

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 31.08.2019. u 15:03

 • Braća Martin i Valent Sinković danas su u Linzu osvojili šesto zlato sa svjetskih prvenstava. Prve dojmove nakon utrke u kojoj su slavili s 3.19 sekundi prednosti ispred drugoplasiranih Novozelanđana komentirali su za HRT.

  "Dali smo sve od sebe. Išli smo dokraja i stvarno je tako bilo, jedva dolazim do daha. Predivan osjećaj i super utrka. Obranili smo i zlato u dvojcu i idemo spremni u Tokiju", rekao je Martin Sinković.

  Sinkovići su vodili od samog početka do kraja, a nakon utrke oglasio se i Valent Sinković.

  "Očekivali smo Novi Zeland da će biti konkurencija, ali i da nemaju brzi start, u sredini smo puno radili da nas ne krenu stizati. Tu smo se potrošili, a na kraju smo vidjeli da imamo više rezerve od njih. Još jedno zlato, sve je to nekako nadrealno", objasnio je Valent Sinković.

  Logično se nameće sljedeći cilj, zlato na Olimpijskim igrama u Tokiju.

  "Sad ovo godinu treniramo najbolje što možemo i nadamo se ovakvoj utrci u Tokiju", zaključio je iscrpljeni Martin.

  Iz drugih medija