zagreb, 250202
trg bana jelacica - docek janica kostelic
foto: goran mehkek
-desk-
-spo-
CROPIX

PRVA 'SN REVIJA' JE NA KIOSCIMA

TAJNA SUZA I POZADINA NAJVEĆE SENZACIJE HRVATSKOG SPORTA Objavljujemo privatne Gipsove dnevnike: Kostelić je doslovno predvidio budućnost

AUTOR:
  • Sportske novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 22.02.2017. u 17:15

 • Donosimo dobru vijest za sve sportaše i prijatelje sporta. Na kioscima je prvi broj posebnog izdanja Sportskih novosti - SN Revija - u kojem za popularnu cijenu od 12 kuna možete pronaći još više sporta u novome ruhu.

  SN revija u prvome broju između ostaloga donosi i do sada neobjavljene privatne dnevnike Ante Kostelića, kao fascinantan uvid u metodologiju kojom je osebujni Gips gradio skijaško svjetsko čudo.

  Zadivljujuće je kako je jedan od najboljih trenera svih vremena predvidio ne samo uspjehe Ivice i Janice, nego vizionarski precizno i 'crne rupe', dane čekanja, neizvjesnosti i suza, koje su im se događale tijekom neponovljive karijere. Baš sve se znalo - unaprijed, sugeriraju privatni Gipsovi dnevnici iz kojih objavljujemo kratki izvadak.

   

  Hanzamedia/Srdjan Vrančić
  Hanzamedia/Srdjan Vrančić

        

  "Ivica je u povoljnijoj situaciji. On je već u rujnu obavio prvi dio priprema, siguran je u sebe i zdrav. Poboljšao se u veleslalomu, ali u slalomu još radi na kvantiteti i mora izdržati velike napore da bismo  tijekom sezone smanjili opseg, u uvjetima visokog i kratkog intenziteta podigli formu za prve nastupe u Americi. Za njega je to imperativ, zbog brojeva i samopouzdanja nakon godina ozljeda i rehabilitacije, i zato računamo na dobru formu već u prvim nastupima sve do Nove godine. Nakon toga moguće je lagano slabljenje moći i forme, naročito zato što ja to više neću moći dovoljno efikasno kontrolirati".

   

  CIJELI ČLANAK PROČITAJTE U SN REVIJI

    

  sestriere 14022006
olimpijske igre zimska olimpijada torino skijanje ivica kostelic kombinacija, srebro i janica
foto: srdan vrancic
-spo-