REUTERS
PRAVA ROMANSA

VIDEO: OSTAVILI SVIJET U BLAGOM ŠOKU Pogledajte nastup zbog kojeg su nevjerojatni par proglasili najseksi pričom Igara: Sljedeći logičan potez je brak

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. veljača 2018. 20:47

Kanađani su na to čekali četiri duge godine, točnije od srebra osvojenog u Sočiju. Ekipno zlato u umjetničkom klizanju napokon je u njihovim rukama, a pripalo im je nakon više nego uvjerljivih nastupa u petak, nedjelju i ponedjeljak.

Zemlja ‘javorova lista’ u Pjongčangu je slavila s ukupno 73 boda, sedam više od drugoplasiranih Rusa koji su se s drugim mjestom morali pomiriti već nakon slobodnog programa klizačica, a svijet klizanja ostao je posebno opčinjen dojmljivim, romantičnim nastupom Tesse Virtue i Scotta Moira, para koji je nosio kanadsku zastavu na svečanom otvaranju.

Iako rezultatski nije odlučivao, oni su na kraju osvojili uvjerljivo prvo mjesto u svojoj disciplini s golemih 118,10 bodova, šest više od američkog para Maie i Alexa Shibutanija, koji su SAD-u donijeli broncu s ukupnih 62 boda, četiri manje od Rusa.

Osim što je potvrdio uvjerljivu pobjedu, kanadski je par ostavio gledatelje u dvorani i pred malim ekranim u blagom šoku, svakako pozitivnom. Njihova romantična izvedba nabijena seksualnošću na soundtrack Moulin Rouge već je na probama ostavila snažan dojam, a nakon nastupa (u kojem Tesa između ostalog visi na vratu svog partnera) internet je eksplodirao.

"Da, bilo je blisko, tako bih najbolje mogla opisati naš nastup, namjerno smo htjeli unijeti malo seksualnosti i suvremenosti. Mi uvijek prenosimo priču, izazivamo međusobne reakcije, muškarac i žena zajedno na ledu, i to je tako romantično. Zapravo imamo jako 'cool' odnos, odnos prijateljstva koje je vrlo blisko. To nas ispunjava ponosom", objasnila je Tessa 'kemiju' koja je fascinirala svijet klizanja i potakla brojne komentare o njihovom odnosu izvan leda.

"Virtue i Moir su najseksi priča ovih Olimpijskih igara", "Tessa i Scott bi se trebali oženiti, to je sljedeći logičan potez...", samo su neki od stotine komentara novostečenih fanova ovoga para, koji tvrdi da ipak nije u ljubavnoj vezi.

Što se točno događalo u nastupu za zlato koji je dobio čistu desetku možete pogledati u fotogaleriji i videu.

Linker
18. travanj 2024 12:22