Facebook
PRIPREME RUKOMETAŠICA

PODRAVKA U POREČU IZA ZATVORENIH VRATA SVLADALA VICEPRVAKA EUROPE Posebno su briljirala pojačanja i najavila nova veselja u europskim ogledima

U petak i subotu Podravka će se predstavit i domaćoj publici na Memorijalnom turniru ‘Josip Samaržija - Bepo’, a igrat će s Mosonmagyarovarom, Brašovom i Jagodinom.
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 19. kolovoz 2019. 11:29

Prvu pripremnu utakmicu odigrala je Podravka Vegeta jučer u Poreču, a suparnik je bio aktualni europski doprvak i ruski prvak Rostov, koji se nalazi na pripremama u Istri. Ekipa Zlatka Saračevića iza zatvorenih vrata dvorane hotela Dijamant ostvarila je pobjedu s 29:25, poluvrijeme 13:13.

Bila je to odlična predstava Podravke, koja je u nastavku nadigrala uglednog suparnika i najavila da bi i ove sezone u europskim ogledima moglo biti veselja za njene navijače. Efikasne su bile Debelić sa šest, te pojačanja Tsakalou i Stanko s po pet pogodaka, a raspoložene su bile i vratarice Risović i Ećimović.

Danas je na rasporedu i zajednički trening s Rostovom, potom se hrvatske prvakinje vraćaju u Koprivnicu gdje nastavljaju s pripremama. U petak i subotu predstavit će se i domaćoj publici na Memorijalnom turniru ‘Josip Samaržija - Bepo’, a igrat će s Mosonmagyarovarom, Brašovom i Jagodinom.

PODRAVKA VEGETA: Risović (8+1), Ećimović (5+1); Zadravec 2, Turk, Karlovčan 2, Popović, Jandrašić, Milošević 1, Džono 1, Milosavljević 4 (1), Mugoša 1, Franušić, Stanko 5 (1), Gjeorgjievska 1, Ianasi 1, Tsakalou 5, Debelić 6. TRENER: Zlatko Saračević.

ROSTOV: Mehdieva, Managarova 2, Sen 2, Rodrigues, Abbingh 3, Vjakireva 5, Sudakova 3, Bobrovnikova 3, Maslova 1, Makejeva 1, Kaliničenko, Tazenova, Kozokar 1, Nikitina 2, Pessoa 1, Kuznjecova, Behnke 1, Borščenko. TRENER: Ambros Martin.

Linker
20. travanj 2024 07:54