Korado Vujnović
 HRT Radio Rijeka
IN MEMORIAM

PREMINUO NOVINAR I OMILJENI SPORTSKI KOMENTATOR IZ RIJEKE U dobi od 48 godina nakon kratke i teške bolesti otišao je Korado Vujnović

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 14. veljača 2018. 09:15

Sportski novinar i komentator Radio Rijeke Korado Vujnović izgubio je u utorak u dobi od 48 godina životnu bitku, objavili su na Radio Rijeci.

Vujnović je rođen u Rijeci 2. siječnja 1970. godine, a na Radio Rijeci se zaposlio 1990. godine u Odjelu tehnike, da bi prije petnaestak godina počeo surađivati kao novinar sportskog programa Radio Rijeke, Hrvatskoga radija i Hrvatske televizije. Diplomirao je uz rad na Ekonomskom fakultetu u Rijeci, na temu nogometnih transfera.

Prije nekoliko dana završio je u bolnici nakon puknuća aorte, a unatoč naporima liječnika nakon pet dana izgubio je tešku bitku.

Njegov je glas u radijskom eteru postao zaštitni znak svih utakmica HNK Rijeka posljednjih godina te je stekao veliko poštovanje Armade, čiji su mu pripadnici na jednoj od Rijekinih utakmica ovih dana dali podršku transparentom s natpisom 'Korado, izdrži, mi smo uz tebe'.

Iza Vujnovića su ostali supruga i dvije kćeri.

Linker
22. travanj 2024 15:54