Screenshot: Youtube
OZLIJEDIO LEĐA

PROSLAVLJENI NOGOMETNI TRENER NASTRADAO NA SLAVNOM RELIJU DAKAR Udario u pješčanu dinu i završio u bolnici

Piše: HinaObjavljeno: 10. siječanj 2018. 20:19

Portugalski nogometni stručnjak Andre Villas-Boas (40) odustao je od daljnjeg nastupa na dakarskom reliju nakon što je tijekom četvrte etape doživio sudar i potom je hospitaliziran.

Bivši menadžer Porta, Chelsea, Tottenhama, Zenita i Shanghai SIPG-a je svojim vozilom udario u pješčanu dinu nakon čega je završio u bolnici s ozljedom leđa.

"Mogu svima poručiti kako smo moj suvozač Ruben Faria i ja dobro, ali Dakar je za nas završio," kazao je Portugalac koji je nastupom na jednom od najprestižnijih auto-moto natjecanja na svijetu ispunio san. Hrabro je krenuo u avanturu koja je za njega završila u četvrtoj etapi.

Villas-Boas je na reliju branio boje ekipe Team Overdrive, a vozio je Toyotu Hilux.

"Nažalost, Andre je doživio nesreću, ali je imao jako dobar debi na reliju Dakar", poručio je šef momčadi Toyote Jean-Marc Fortin.

Prije nesreće Villas-Boas je bio na 41. mjestu od 91 natjecatelja s dva sata i 18 minuta zaostatka za liderom Stephaneom Peterhanselom.

Posljednji trenerski posao Portugalac je imao u kineskom prvoligašu Shanghai SIPG kojeg je vodio od studenog 2016. do studenog 2017.

Linker
18. travanj 2024 18:14