Gerard Vincent
 Goran Sebelic / CROPIX / CROPIX
HOBOTNICA NA GOLU

DRAMA U REDOVIMA FRANCUSKE! ČUDOTVORAC 'TRICOLORA' UPITAN PROTIV HRVATSKE 'Bol je bila neizdrživa, nadam se da ništa nije slomljeno'

Piše: Predrag JurišićObjavljeno: 23. siječanj 2018. 00:11

U susretu 3. kola skupine 1 drugog kruga Europskog prvenstva u ponedjeljak su u Zagrebu rukometaši Francuske očekivano svladali Srbiju sa 39-30 (19-12), čime su praktično osigurali plasman u polufinale, ali veliki problem mogla bi biti ozljeda prvog vratara Gerarda.

- Kad me lopta pogodila u palac bol je bila neizdrživa i odmah sam dojurio do klupe! Liječnik me odmah pregledao, zamotao mi je palac i sad me osjetno manje boli nego prije. Vjerujem da nije ništa istegnuto niti slomljeno i nadam se da ću biti spreman za Hrvatsku – rekao je Gerard i dodao:

- Opet smo odigrali dobru utakmicu, čvrsta obrana donijela nam je niz lakih golova. Sad čekamo rezultat dvoboja Švedske i Norveške, kako bismo znali što trebamo učiniti protiv Hrvata. Bit će to, u svakom slučaju, vrlo teška utakmica, ali učinit ćemo sve kako bismo pobijedili – govorio je Gerard.

REUTERS/Antonio Bronic
REUTERS

Zadovoljni francuski izbornik, Didier Dinart, novinarima je rekao:

- Odigrali smo dobru utakmicu, sigurno smo pobijedili i sad se okrećemo dvoboju s Hrvatima. Bit će to posve drukčija utakmica od ove – rekao je Dinart, a izbornik Srbije, Jovica Cvetković, nakon sloma svoje momčadi bio je vrlo utučen:

Linker
26. travanj 2024 10:41