Split, 120118.
Spaladium Arena.
Europsko rukometno prvenstvo.
Navijaci u Spaladium Areni na utakmici A skupine EP-a, izmedju Hrvatske i Srbije.
Na fotografiji: navijaci. Foto: Tom Dubravec / CROPIX
Tom Dubravec / CROPIX / CROPIX

ATMOSFERA U SPALADIUMU

FOTO: OVAKVU LUDNICU MOŽE PRIREDITI SAMO SPLIT! U GROTLU SPALADIUM ARENE RIJETKI BI SE SNAŠLI Pogledajte kakvu su paklenu atmosferu složili navijači

AUTOR:
 • OBJAVLJENO:
 • 12.01.2018. u 21:24

 • Spaladium Arena je bila puna pola sata prije početka dugo očekivane utakmice Hrvatske i Srbije. Čim su reprezentativci Islanda i Švedske nestali u tunelu, nestrpljivi su navijači nahrupili u dvoranu.

   

  Dočekao ih je show plesne skupine Escape i to im je puno bolje sjelo nego pozdravna poruka Tomislava Grahovca, predsjednika Hrvatskog rukometnog saveza. Iz nama nepoznatih razloga s tribina su se zaorili zvižduci, koji su postali nešto tiši kad se s istom porukom obratio Michael Wiederer, predsjednik Europske rukometne federacije. Ne znamo, možda su ljudi htjeli gledati djevojke iz Escapea.

  Srećom, nije to dugo trajalo, pa je uslijedio nastavak zabave s Colonijom i himnom Europskog prvenstva Na krilima pobjede. Raspištoljio se Frano Ridjan s mikrofonom, povukao gledatelje za sobom i to je bilo dovoljno da dvorana eksplodira i prije izlaska na teren rukometaša. A njih se čekalo baš s nestrpljenjem.

   

  Iz drugih medija