HANZA MEDIA
POBJEDA PROTIV SRBIJE

FOTO: POLITIČKI VRH NA TRIBINAMA SPALADIUM ARENE Predsjednica Grabar-Kitarović sa suprugom Jakovom u opuštenom izdanju vatreno navijala za Kauboje

Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 12. siječanj 2018. 23:24

Europsko prvenstvo u rukometu privuklo je večeras u Spaladium Arenu u Splitu mnoštvo gledatelja. Naravno, povod je bila žestoka utakmica između hrvatske i srpske reprezentacije, a tu predstavu nije željela propustiti ni ozbiljna politička elita.

Premijer Andrej Plenković, predsjedavajući Predsjedništva BiH Dragan Čović i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić zavukli su se među publiku, no čini se kako su umjesto budnog praćenja naših rukometaša više međusobno ćaskali i gledali uokolo. Od njih je odskakao ministar obrane Damir Krstičević koji je odjenuo dres na 'kockice' i u redu ispred Plenkovića navijao punim plućima.

Međutim, nešto dalje od njih sjedila je prava navijačica - predsjednica Kolinda Grabar Kitarović koja je također odjevena u dres visoko u zrak dizala dva prsta i ponosno bodrila naše Kauboje.

Uz nju su stajali suprug Jakov i izbornik nogometne reprezentacije Zlatko Dalić, a u blizini je bio i nogometaš Ivan Perišić koji je spremno fotografima pozirao s predsjednicom koja se činila iznimno raspoložena pa je rado udovoljila i mladim navijačicama koje su je zamolile za selfie.

Linker
23. travanj 2024 00:12