PARIS, FRANCE - JANUARY 29: Daniel Narcisse, Thierry Omeyer and team mates of France lift the trophy after the 25th IHF Men's World Championship 2017 Final between France and Norway at Accorhotels Arena on January 29, 2017 in Paris, France. (Photo by Alex Grimm/Bongarts/Getty Images)
Alex Grimm/Getty Images / Bongarts/Getty Images

Omeyer

IMA TO PRAVO

FRANCUSKA VRAĆA ČOVJEKA KOJI JE APSOLUTNA NOĆNA MORA HRVATSKE REPREZENTACIJE? Nije zezancija: Dinart bi mogao jako zagorčati život 'Kaubojima'

AUTOR:
 • OBJAVLJENO:
 • 23.01.2018. u 12:39

 • Ozljeda palca Vincenta Gerarda, koji sjajno brani na ovom Euru, mogla bi na gol Francuza ponovo dovesti Omeyera!

  Nije zezancija, čovjek koji nas je svojim obranama često tjerao u očaj na službenom je francuskom popisu od 28 igrača, koliko je svaka reprezentacija mogla prijaviti za Euro i s kojeg u bilo kojem trenutku, ako nije iskoristila kvotu zamjena, može pozvati igrača.

  Naravno da je to teorija, jer se veliki Thierry Omeyer službeno oprostio od francuske reprezentacije, ali kad bi to izbornik Didier Dinart htio mogao bi aktivirati vratara PSG-a.

   

  Doduše, ne za utakmicu protiv Hrvatske u srijedu jer su Francuzi iskoristili dvije zamjene za drugi krug, ali imao bi pravo nastupa u polufinalu i finalu.

   

  Iz drugih medija