CROPIX
JAKO JE NEDOSTAJAO

HRVATSKA BI S NJIM MOŽDA OTIŠLA I DO KRAJA, ALI NIJE BILO SUĐENO Ovo su mi najteži trenuci otkako sam u reprezentaciji. Nekad treba imati i malo sreće

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 26. siječanj 2018. 19:15

Iako je u petak u Areni posjećenost bila puno manja nego protiv Francuske, Norveške, pa i Bjelorusije, kontingent stručnog stožera i pričuvnih igrača u kockicama je na tribinama bio naravno isti kao i na prethodne tri utakmice.

Zdušno su bodrili svoje suigrače u borbi za peto mjesto, svaki pogodak i dobra obrambena reakcija pratili su se istim intenzitetom kao i tijekom cijelog natjecanja, a predvodnik je bio Domagoj Duvnjak, koji je s momčadi ostao do samoga kraja.

Mogao je otići u Njemačku, liječiti ozljedu, ali pomogao je reprezentaciji, pa čak i u dvoboju za peto mjesto. Potez za primjer.

- Nažalost se dogodilo to što se dogodilo. Protiv toga ne možemo ništa, ozljede su dio sporta, ja sam sve podredio ovom prvenstvu, ali što je tu je. Ovo mi je bilo najtežih 14 dana otkako sam u reprezentaciji, htio sam se vratiti, ali nisam uspio. Meni je list bolje, ali nisam spreman za ovakve napore - kazao je Duvnjak.

Hrvatska nije dobro izgledala niti protiv Švedske niti Francuske?

- Odigrali smo lošu utakmicu protiv Švedske i jedno poluvrijeme protiv Francuske, a to nije bilo dovoljno. Protiv Švedske je čitava ekipa podbacila, a protiv Francuza skidam kapu dečkima koji su se vratili, to imaju samo prave ekipe, ali nažalost, nismo odošli do polufinala.

Što se treba posložiti kako bi danas-sutra ponovno ušli u borbu za medalju?

- Nekad treba imati i malo sreće. Treba se jako puno poklopiti da se dođe do kraja, ovo je već treće koje nismo uspjeli, ali ima vremena, doći će i to.

Linker
23. travanj 2024 05:41