Bongarts/Getty Images
'MOŽEMO POBIJEDITI SVAKOGA'

KARAČIĆ STAO U OBRANU IZBORNIKA, CINDRA JOŠ OTVORENIJI 'Začepili smo usta svima!; 'Lino je sa svime pogodio! Drago mi je i radi njega...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. siječanj 2018. 23:58

Igor Karačić kao da je čuo izjavu Line Červara nakon utakmice. Pomalo tužnom hrvatskom izbirniku zasmetale su kritike koje su se nakon Švedske i Bjelorusije pojavljvale u medijima i po društvenim mrežama.

"Nikad nisam toliko uvreda dobio u svojoj zemlji, ali to je normalno kod nas i tu nema pomoći. Kritika je dobrodošla jer nas gura, ali osjetljiv sam na uvrede", izjavio je Červar, i izazvao reakciju.

"Fenomenalno odigrana utakmica. Moram reći da je Lino izabrao odličnu postavu, sa svime je pogodio. I d ečki na terenu su sjajno igrali. Sve je bilo fenomenalno i drago mi je radi izbornika što smo to fenomenalno odradili", rekao je Karačić.

Luka Stepančić dao je svoj doprinos sa tri gola.

"Cijelu utakmicu smo bili u vodstvu. Od prve minute smo znali po što smo došli. Znali smo da će Arena biti puna, ali nismo znali što očekivati. Mislim da smo začepili usta svima. Malo lutamo, ali ako ovako možemo igrati i ako ovo ponovimo, onda bi to mogla biti prava Hrvatska."

Luka Cindrić je ponovno briljirao sa pet golova, asistencijama, solo-prolazima...

"Ponosan sam na dečke i publiku. Pokazali smo karakter. Odigrali smo jednu fenomenalnu utakmicu, a mislim da možemo još i bolje. Nije se bilo lako vratiti nakon Švedske, ali uspjeli smo. Pokazali smo da uz ovakvu igru možemo svakog pobijediti."

Rezultati by SofaScore

Linker
26. travanj 2024 12:53