Damir Krajac / CROPIX / CROPIX
'NEĆE NAM BITI LAKO'

LEGENDE OŠTRE U KRITIKAMA KAO NEKAD NA PARKETU 'Ovakvom igrom lagano gubimo od Norveške i od Francuske, a posebno veliki minus zagrebačkoj publici!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 18. siječanj 2018. 23:38

Hrvatska je jako teško stigla do nova dva boda i uporne Bjeloruse je jedva slomila u samoj završnici. Semafor u Areni Zagreb pokazao je konačnih 25-23, ali rijetko tko može biti sretan ovakvom igrom.

Po završetku dvoboja, svoj stručni komentar dali su i naši bivši reprezentativci - Mirza Džomba i Goran Šprem. Njih dvojica nisu nimalo bili zadovoljni igrom Kauboja te upozoravaju na to da s još jednom ovakvom predstavom nemamo što tražiti u nadolazećim susretima s Norveškom i Francuskom.

Veliki minus dali su i zagrebačkoj publici...

"A joj, još smo u šoku. Plešemo po rubu. Djelovalo je kao da ćemo lagano sve privesti kraju, ali onda smo ušli u probleme. Ne trčimo, izgubili smo polukontru i osjetio se grč. Švedska nam je izgleda donijela više problema od očekivanog. Najvažnije, uzeli smo bodove. Zaboravit ćemo ovo, ali s ovom igrom nemamo šanse protiv Norveške i Francuske", ukratko je analizirao Džomba.

"Bilo je loše. Ovo je bilo plesanje po rubu. Ovakvom igrom, gubimo lagano i od Norveške i od Francuske. Veliki minus za publiku. Pitam se zašto se ne može napuniti dvorana. Minus zagrebačkoj publici, nadam se da će biti puno za dva dana", nezadovoljan je bio i Šprem.

Rezultati by SofaScore

Linker
18. travanj 2024 00:30