Split, 120118.
Spaladium Arena.
Europsko prvenstvo u rukometu 2018.
Utakmica A skupine, Hrvatska - Srbija.
Na fotografiji: Domagoj Duvnjak.
Foto: Ante Cizmic / CROPIX
Ante Cizmic / CROPIX / CROPIX

Domagoj Duvnjak

POVRATNIK U REPREZENTACIJU

LINO ČERVAR EKSPRESNO REAGIRAO NAKON VIJESTI KOJA JE POTRESLA HRVATSKU Evo koji će igrač uskočiti na mjesto Domagoja Duvnjaka

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 13.01.2018. u 21:33

 • Rukometna reprezentacija bez Domagoja Duvnjaka?! Može se, mora se ako je tako, no, ipak zvuči prilično nemoguće, toliko je “katastrofično”. Domagoj je stožerni igrač reprezentacije već puno desetljeće otkad je kao velika nada i “backup” najboljem od najboljih Ivanu Baliću ušao u momčad.

  Šef liječničke službe potvrdio je kako Duvnjaka sasvim sigurno neće biti u prvom krugu, ali teško je zavjerovati kako se može vratiti do kraja prvenstva.

  - Nakon magnetske rezonance utvrđena je ozljeda i hematom na mišiću lista desne noge. Rehabilitacija starta odmah, ne znamo kako će se oporavak odvijati.

   

  Izbornik Červar je nakon toga izjavio sljedeće:

  - Domagoj Duvnjak otpada za prvi krug prvenstva sigurno.

  Nakon ove vijesti trebalo je brzo reagirati i pronaći rješenje odnosno čovjeka koji će upasti na njegovo mjesto. Izbornik Červar se tako odlučio pozvati Denisa Buntića.

  Bec, 300110.
Austrija je domacin EURO 2010 u rukometu od 19-31 01.10. U Becu se igraju utakmice poufinala i finala. Polufinale su izborile reprezentacije Islanda, Francuske, Poljske i Hrvatske. Polufinale, susret ekipa Hrvatska - Poljske.
Na slici: Denis Buntic, Tomasz Tluczynski.
Foto: Damir Krajac / CROPIX
  Damir Krajac / CROPIX / CROPIX
   

  Hrvatski izbornik Lino Červar umjesto ozlijeđenog Domagoja Duvnjaka u prvom krugu Europskog prvenstva prijavio je Denisa Buntića koji će se tako naći već u sastavu za utakmicu protiv Islanda. Izbornik Lino Červar iskoristio je tako prvu izmjenu na Europskom prvenstvu.

  Iz drugih medija