Vori
 Tom Dubravec / CROPIX / CROPIX
ZNA DOBRO O ČEMU PRIČA

NAJISKUSNIJI REPREZENTATIVAC SE NE DA ZAVARATI 'Oni ne mogu ništa izgubiti! Tih pet srpskih poraza je samo zamagljivanje, oni skrivaju svoje adute'

Piše: HinaObjavljeno: 11. siječanj 2018. 17:24

NAJISKUSNIJI REPREZENTATIVAC SE NE DA ZAVARATI 'Tih pet srpskih poraza je samo zamagljivanje, oni skrivaju svoje adute

Srpske rukometaše poznajemo jako dobro i ne pada nam na pamet da ih potcijenimo, kazao je Igor Vori na konferenciji za novinare u Splitu uoči početka EURA i utakmice sa Srbijom.

Najiskusniji hrvatski rukometaš, 37-godišnji Vori, kazao je da Srbi imaju odlične pojedince te da ne treba uzimati u obzir to što su u pet pripremnih utakkmica doživjeli pet poraza.

"Tih pet srpskih poraza je samo zamagljivanje, oni skrivaju svoje adute, a vrlo su kvalitetni. Pritisak je na nama, a oni ne mogu ništa izgubiti, jer ih svi smatraju najslabijom selekcijom u našoj skupini. Mi nećemo imati poblema sa Srbijom, ako ih ne podcijenimo, moramo biti opušteni, mada će teško biti opušten pred 12 tisuća naših navijača u Spaladium Areni. Uostalom, to je samo prva utakmica, čeka nas Island, pa Švedska....", kazao je Vori.

Split, 110118
Hotel Park.
Konferencija za medije Reprezentacije Hrvatske u rukometu uoci pocetka Europskog prvenstva u rukometu na kojoj su prisustvovali izbornik hrvatske muke seniorske reprezentacije Lino Cervar te hrvatski reprezentativci Igor Vori i Luka Cindric
Na fotografiji: Lino Cervar, Igor Vori i Luka Cindric.
Foto: Vladimir Dugandzic / CROPIX
Vladimir Dugandzic / CROPIX / CROPIX
Červar

Luka Cindrić je nedavno proglašen za najboljega hrvatskoga rukometaša i na ovom EURU će biti ključni razigravač hrvatske reprezentacije.

"Naravno da sam svjestan odgovornosti, ne bi bio tu da je drugačije. Bit će teško, jer je ovo prvenstvo najizjednačenije do sada, a mi kao domaćini imamo određeni pritisak favorita. Jedva čekam da počne utakmica sa Srbima, dobro ih poznajemo i morat ćemo se jako potrudit da ih pobijedimo. Ne očekuju valjda svi da Srbiju dobijemo nakon deset minuta igre", kazao je Cindrić, igrač aktualnog europskog prvaka skopskog Vardara.

Utakmica Hrvatska - Srbija igra se u petak u 20.30 sati u Splitu, a u našoj skupini su još Island i Švedska, koji će otvoriti EURO utakmicom od 18.15 sati.

Linker
25. travanj 2024 14:20