Foto: Zeljko Hajdinjak / CROPIX
REAKCIJE NAKON UTAKMICE

'OVO NITKO NIJE OČEKIVAO' Ne zna se tko je bio u većem šoku nakon najveće senzacije Eura: 'Ne mogu vjerovati da smo pobijedili...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. siječanj 2018. 09:48

Tko je to mogao očekivati? Nisu ni sami Česi kako su pošteno priznali.

U utakmici 2. kola skupine D Europskog rukometnog prvenstva Češka je iznenadila Dance i pobijedila ih 28:27. I to im je uspjelo nakon što ih je u 1. kolu Španjolska demolirala sa 17 golova razlike (32:15).

"Ovo je nevjerojatno. I dalje ne mogu vjerovati da smo pobijedili u ovoj utakmici. Mi smo svi šokirani. Ovo je najveća pobjeda u mom životu. Zabavljali smo se u ovoj utakmici, igrali smo bez ikakvih očekivanja, odigrali smo najbolju našu utakmicu i završili s velikom pobjedom", govorio je nakon susreta češki igrač Stanislav Kasparek koji je Dancima zabio pet golova.

Nakon susreta čiji je junak bio češki vratar Galia sa 17 obrana oglasio se i danski igrač Henrik Mollgaard.

"Mislim da nitko ovo nije očekivao. Mi ovo svakako nismo očekivali. Imamo poštovanje za svakog suparnika, ali ovo jednostavno nismo očekivali. Mi smo uglavnom krivi, nismo bili spremni odigrati utakmicu onako kako ju je trebalo, a možda smo i podcijenili Čehe i nismo se bili spremni boriti kao prije", priznao je Mollgaard.

Rezultati by SofaScore

Linker
23. travanj 2024 14:01