Vojko Basic / CROPIX / CROPIX
REAKCIJA SVLAČIONICE

SRBI POGNUTIH GLAVA Katastrofa, trebamo ovo što prije zaboraviti! Atmosfera? Sve je bilo korektno. Navijači su podržavali svoje i nisu nas vrijeđali

Piše: Davor BurazinObjavljeno: 13. siječanj 2018. 00:21

Hrvatska je na otvaranju Eura u Spaladium Areni bila boja od reprezentacije Srbije 32:22, a izabranici Jovice Cvetkovića bili su vidno utučeni nakon poraza.

Reprezentativci Srbije su pognutih glava prolazili kroz mix zonu, ali pozive na razgovor nisu odbijali. Redom su priznali da je Hrvatska u petak bila puno bolja i da je sasvim zasluženo slavila.

- Iako smo se mučili u napadu prvih 20 minuta, nekako smo davali golove i bili smo im rezultatski blizu – rekao je Žarko Šešum.

- Kad su nam odmakli na pet razlike, bilo je gotovo. Zasluženo su nas pobijedili, nema se što reći. Atmosfera u dvorani je bila super, nemamo zamjerki na navijanje, sve je bilo korektno. Gledatelji su podržavali svoje, nas nisu vrijeđali. Moramo se pribrati, pokušati osvojiti neke bodove.

Najbolji srpski rukometaš Petar Nenadić bio je jako razočaran.

- Katastrofa, ali lakše mi je izgubiti deset razlike nego jedan. Ovako znamo da smo igrali katastrofu utakmicu. Do 25. minute je bilo super, tada smo napravili dvije pogreške i oni su otišli na četiri razlike. Volio bih ovo što prije zaboraviti i da se svi skupa koncentriramo na Švedsku.

Linker
19. travanj 2024 06:35