Split, 120118.
Spaladium Arena.
Europsko prvenstvo u rukometu 2018.
Utakmica A skupine, Hrvatska - Srbija.
Na fotografiji: Domagoj Duvnjak.
Foto: Ante Cizmic / CROPIX
Ante Cizmic / CROPIX / CROPIX

Domagoj Duvnjak

UZAVRELE STRASTI

U NJEMAČKOJ ZBOG JEDNE STVARI POLUDJELI NA HRVATE 'Nastavite li ovo raditi opet ćemo mi biti najveći gubitnici prvenstva! To se ne radi na taj način'

AUTOR:
  • Predrag Žukina

 • OBJAVLJENO:
 • 15.01.2018. u 15:30

 • Nije dugo trebalo čekati na reakciju iz Kiela nakon što je Domagoj Duvnjak ispao iz redova Kauboja za prvi krug Europskog prvenstva zbog ozljede lista.

  Podsjetimo da je trener Alfred Gislason i prije turnira glasno upozoravao na Duvnjakovu nespremnost za domaći EP, no, protiv igračeve volje u takvoj se situaciji ne može napraviti ništa. Nakon dvoboja protiv Srbije i potvrde o težini ozljede, Gislason se oglasio za Kieler Nachrichten.

  - Mora se reći da netko nije shvatio da Duvnjak još uvijek nije dovoljno spreman. Ako se Hrvati trude da Duvnjak zaigra u nastavku prvenstva, opet će Kiel biti veliki gubitnik Europskog prvenstva - kazao je trener THW-a.

  Kritičan je bio i sportski direktor kluba Thorsten Storm.

  Split, 120118.
Spaladium Arena.
Europsko prvenstvo u rukometu 2018.
Utakmica A skupine, Hrvatska - Srbija.
Foto: Vojko Basic / CROPIX
  Vojko Basic / CROPIX / CROPIX

  - To se ne radi na taj način, ne sviđa mi se to - kazao je Storm.

  Osim Duvnjaka, Kielu se na prvenstvu ozlijedio još jedan igrač, desni vanjski Srbije Marko Vujin, a iako je bilo drukčijih naznaka, težu ozljedu nije pretrpio vratar Andreas Wolff u susretu protiv Crne Gore, koji se osvrnuo na ozljedu momčadskog kolege i hrvatskog kapetana.

  - Normalno je da je želio sudjelovati na prvenstvu kao hrvatski kapetan i simbol hrvatskog rukometa. Prava je nesreća što se ponovo ozlijedio - podvukao je 26-godišnji vratar Zebra.

  Iz drugih medija