Split, 120118.
Spaladium Arena.
Europsko prvenstvo u rukometu 2018.
Utakmica A skupine, Hrvatska - Srbija.
Na fotografiji: Domagoj Duvnjak, Lino Cervar.
Foto: Ante Cizmic / CROPIX
Foto: Ante Cizmic / CROPIX

'NAJVEĆI NAVIJAČ UZ TV'

UOČI UTAKMICE PROTIV ISLANDA OGLASIO SE OZLIJEĐENI DOMAGOJ DUVNJAK 'Teško mi je pala činjenica da ne mogu pomoći, ali se neću predati...'

AUTOR:
 • OBJAVLJENO:
 • 14.01.2018. u 16:52

 • "Ne gubim nadu da ću zaigrati i zasad sam najveći navijač naše reprezentacije uz TV", kazao je u posebnoj izjavi, dostavljenoj preko Hrvatskog rukometnog saveza, ozlijeđeni hrvatski rukometaš Domagoj Duvnjak.

  Domagoj Duvnjak neće igrati u utakmicama prvog kruga skupine A Europskog prvenstva u Splitu zbog ozljede u završnici dvoboja sa Srbijom. Ozljeda lista desne noge zahtjeva strogo mirovanje i svakodnevnu terapiju najsuvremenijim metodama koje bi ga mogle vratiti u momčad.

   

  ''Terapije za ozlijeđeni list su određene. Imamo vrhunske fizioterapeute i liječnike, sve što je potrebno u prvim danima nakon ozljede. Moram priznati da mi je teško pala činjenica da ne mogu pomoći u ovim važnim utakmicama, ali se neću predati. Prije svega zbog ove ekipe, mojih najvećih prijatelja, ali i cijele javnosti, svih koji ovih dana žive rukomet. Operirao sam koljeno samo da bih stigao igrati Europsko prvenstvo doma, ali, ponavljam, ne gubim nadu i najveći sam navijač uz TV. Vjerujem u njih i znam da će se i bez mene složno i sigurno polako penjati prema cilju'', poručio je kapetan Domagoj Duvnjak očekujući nove preglede i uvid u stanje s listom desne noge nakon nekoliko dana odrađenih terapija.

  Hrvatska u nedjelju navečer igra u Splitu protiv Islanda u 2. kolu EURA.

  Iz drugih medija