Screenshot
POTEZ ZA ŠPICE

VIDEO: POGLEDAJTE KAKO SE ZLATKO HORVAT NAKON GODINU DANA OSVETIO ZA NAJGORU TRAUMU KARIJERE Majstoriju na nogama proslavio i Zlatko Dalić!

Piše: Filip OžboltObjavljeno: 21. siječanj 2018. 00:13

Veselo je bilo u miks zoni nakon velike pobjede Hrvatske nad Norveškom. Pričekalo se igrače malo duže od očekivanog zbog zasluženog slavlja s navijačima koje se nastavilo i u hodnicima Arene Zagreb. Prilazili su igrači sa smješkom na licu do novinara, a prvi je susret prokomentirao Zlatko Horvat.

- Ovo je Hrvatska kakvu želimo vidjeti i kakva je bila prije. Uvijek agresivna u obrani, vratari, posebno Stevanović, su napokon došli do izražaja. Ono što im je trebalo je samopouzdanje jer teško je braniti dok ne pronađeš svoj ritam. Kad je bilo potrebno Stivi je bio na zadatku, a i Norveška mu leži - kazao je Zlaja nastavivši u istom dahu.


Norway 22-22 Croatia - Penalty 60 minutes

- Nadam se da ćemo protiv Francuske odraditi dobar posao. Oni su uvijek moćni bez obzira na smjenu generacija, ali i mi imamo niz mladih igrača koji su odigrali važnu ulogu u ovoj pobjedi i mi se ne moramo birnuti za budućnost - rezoniralo je desno krilo Kauboja ne zaboravivši sjajnu atmosferu.

Horvatov lob Bergerudu možete vidjeti u 45. sekundi videa, a potez je proslavio i izbornik hrvatske nogometne rerpezentacije Zlatko Dalić

- Odlično je bilo. Navijači su nas nosili, bili su naš osmi igrač i jedva čekam srijedu da počne ta utakmica.

Prije godinu dana u Francuskoj Bergerud je Horvatu obranio sedmerac za finale. Što mu je večeras prolazilo kroz glavu?

- Zabij ga ha-ha. To je tako. Nije mi bilo lako, ali moraš to preživjet, to je sport. Nisam puno o njemu razmišljao jer to te ubije, pokopa. Uvijek dolazi nova prilika - zaključio je Horvat.

Rezultati by SofaScore

Linker
18. travanj 2024 17:47