Split, 120118.
Spaladium Arena.
Europsko prvenstvo u rukometu 2018.
Utakmica A skupine, Hrvatska - Srbija.
Na fotografiji: Domagoj Duvnjak.
Foto: Ante Cizmic / CROPIX
Ante Cizmic / CROPIX / CROPIX

NE IZGLEDA DOBRO

VIJEST KOJU JE ČEKALA ČITAVA HRVATSKA! ŠEF LIJEČNIČKOG TIMA OTKRIO TEŽINU OZLJEDE KAPETANA 'Već smo započeli s fizikalnom rehabilitacijom'

AUTOR:
  • Predrag Žukina,
  • Jutarnji list

 • OBJAVLJENO:
 • 13.01.2018. u 16:50

 • Iako je Hrvatska upisala važnu pobjedu protiv Srbije na otvaranju Europskog rukometnog prvenstva u Splitu (32:22) u petak je većina igrača na čelu s izbornikom Červarom bila utučena, a glavni razlog tome bila je ozljeda kapetana Domagoja Duvnjaka.

  Naime, Duvnjak se u završnici utakmice srušio na terenu. Bez ikakvog kontakta, bez ičega, kao da je osjetio grč i jednostavno se ispružio. Na kraju je izbornik Červar kazao kako je riječ o listu.

  Šef liječničkog tima hrvatske rukometne reprezentacije dr. Krešimir Rotim obznanio je detalje o ozljedi najboljeg hrvatskog rukometaša:

  - Nakon što smo u splitskoj bolnici odradili ultrazvuk i magnetsku rezonancu utvrđena je ozljeda i hematom na mišiću lista desne noge. Već smo započeli s fizikalnom rehabilitacijom, a nezahvalno je govoriti koliko će ona potrajati. O daljnjim koracima i tretmanu Domagoja Duvnjaka ćemo redovno izvještavati cjelokupnu javnost.

  Split, 120118.
Spaladium Arena.
Europsko prvenstvo u rukometu 2018.
Utakmica A skupine, Hrvatska - Srbija.
Foto: Vojko Basic / CROPIX
  Vojko Basic / CROPIX / CROPIX
   

  Izbornik Lino Červar je nakon potvrde liječnika o ozlijedi Domagoja Duvnjaka komentirao novonastalu situaciju, a pozvao je i splitsku publiku da dođe podržati reprezentaciju protiv Islanda:

  - Domagoj Duvnjak definitivno otpada za prvi krug natjecanja. Mi idemo dalje, imamo ambicije da ostvarimo naše planove na svakoj utakmici. Odredit ću igrača koji će zamijeniti Duvnjaka. Mi analiziramo i razmišljamo o narednom protivniku. Koristim priliku da zahvalim splitskoj publici i pozivam ih da dođu i na utakmicu protiv Islanda, da budu naš osmi igrač. U ovim trenucima njihova pomoć nam je zaista najpotrebnija.

  Iz drugih medija