Handball - Men's EHF European Handball Championship - Bronze Medal match - France v Denmark - Arena Zagreb, Zagreb, Croatia - January 28, 2018. Nikola Karabatic of France reacts. REUTERS/Antonio Bronic - UP1EE1S1EL48N
REUTERS/Antonio Bronic

POVRATAK KRALJA

ETO PROBLEMA ZA HRVATSKU! NIKOLA KARABATIĆ SE ČUDESNO OPORAVIO OD OZLJEDE Jedan od najboljih rukometaša svih vremena ipak stiže na Svjetsko prvenstvo

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 12.01.2019. u 11:13

 • Navijači Francuske bili su tužni uoči početka rukoemtnog Svjetskog prvenstva kada su čuli da tamo neće biti njihovog najboljeg igrača Nikole Karabatića. Proslavljeni se rukometaš oglasio nekoliko dana prije početka i kazao kako neće biti spreman.

  - Bol je postala prejaka. Bilo mi je nemoguće igrati i trenirati. To će biti prvo veliko natjecanje na kojem neću biti s reprezentacijom. Bilo mi je teško odustati od toga. Istovremeno, znam da ne bih mogao igrati da sam nastavio igrati. Štoviše, da sam nastavio igrati samo bih pogoršao ozljedu i možda zbog toga morao okončati karijeru - govorio je Karabatić, a onda se dogodio veliki preokret.

  Nakon što je Francuska stigla do vrlo tijesne pobjede protiv Brazila (24:22) objavljeno je u svim francuskim medijima da se Nikola Karabatić vraća u momčad.

  Handball - Men's EHF European Handball Championship - Bronze Medal match - France v Denmark - Arena Zagreb, Zagreb, Croatia - January 28, 2018. Nikola Karabatic of France reacts. REUTERS/Marko Djurica
  REUTERS/Marko Djurica / REUTERS
   

  Kako prenosi francuski L'Equipe Karabyatić će vjerovatno igrati samo u utakmicama nakon grupne faze. Karabatić bi u subotu trebao doputovati u Berlin i priključiti se svojoj reprezentaciji.

  - Nikola je nastavio s treninzima u PSG-u i nakon razgovora s ljudima iz njegovog kluba i s njim samim, odlučio sam kako su se stekli uvjeti da nam se pridruži u reprezentaciji - poručio je Dinart nakon utakmice s Brazilom.

  Tagovi
  Iz drugih medija