Cindrić
 CROPIX
DJELOVAO JE MALO RAZOČARANO

JEDAN OD KLJUČNIH IGRAČA HRVATSKE PROTIV JAPANACA NIJE PROLIO NITI KAP ZNOJA 'Zašto nisam igrao ni minutu?! Pa, pitajte trenera...ne, nisam ozlijeđen'

Piše: Predrag ŽukinaObjavljeno: 13. siječanj 2019. 23:49

Uzalud Japancima mentalitet "kamikaza", uzalud im samurajski "bušido kodeks", uzalud im je na klupi proslavljeni islandski trener Dagur Sigurdsson, uzaludno im je bilo sve protiv raspoložene Hrvatske. Druga utakmica, druga pobjeda, ovaj je put nakon Islanda išlo puno lakše i Červarovi su izabranici slavili s visokih 35-27.

Bila je to odlična predstava Červarove momčadi, izbornik je odmarao sve igrače, glatka pobjeda protiv autsajdera u kojoj su ispobani svi igrači.

Drugi je "ešalon" potvrdio da se na njih može računati, da su kapacitet koji može pokriti one najjače. Zaista lijepa najava sljedeće utakmice s Makedonijom u u ponedjeljak u 18.00.

Luka Cindrić, "stari Makedonac" nije prolio niti kap znoja, osim onog koji je "dao" navijajući s klupe:

- Zašto nisam igrao ni minutu?! Pitajte trenera, djelovao je čak i razočarano iako je nagrađen odmorom...

- Ne, nisam ozlijeđen. Kako ćemo s Makedoncima?! Znamo se, znaju nas, Kiro je njihov najbolji igrač i ako njega zaustavimo, napravili smo veliki posao. Igraju raznovrsno, koliko sam uspio vidjeti, jaki su prilično.

Rezultati by SofaScore

Linker
25. travanj 2024 05:42