REUTERS/Andreas Gebert
NAIZGLED NAJLAKŠI SUPARNIK

KAUBOJI PRESELILI U KÖLN, KARAČIĆ UPOZORAVA NA SLJEDEĆEG SUPARNIKA 'Nikako ih ne smijemo potcijeniti, agresivni su i tehnički potkovani'

Piše: HinaObjavljeno: 18. siječanj 2019. 13:14

'Nikako ne smijemo potcijeniti Brazilce, agresivni su i tehnički potkovani', te stoga vrlo opasni kazao je uoči puta u Köln na poprište drugog kruga Svjetskog rukometnog prvenstva Igor Karačić.

"Prenosimo četiri boda u Köln, imamo dva dana za regeneraciju i slijedi ogled s Brazilom. To je dovoljno vremena da smislimo taktiku i proučimo Južnoamerikance, koji su ostavili dvije europske momčadi iza sebe. Nikako nisu za potcjenivanje, a igrali s njima na SP-u u Kataru 2015. godine, kada smo ih dobili u zadnjih minutu-dvije. Stvarno su dobri, možda nemaju širinu igrača, ali oni itekako znaju igrati rukomet", kazao je Mostarac komentirajući skupinu u Kölnu.

"Imamo još za protivnike Nijemce i Francuze i mislim da nam jedna pobjeda neće biti dovoljna za polufinale. Nikola Karabatić će ipak igrati? To je njihov problem, a ne naš".

Naš playmaker Karačić je u pobjedi protiv Španjolske ostao bez gola, ali je igrao puno vremena i podijelio dosta asistencija.

"Za pobijediti Španjolce nam je trebala baš velika mentalna snaga i koncentracija. Imali smo puno raspoloženih igrača, od Šege na golu, do Muse i ostalih, nitko nije zakazao. No, nije bilo lagano, pogotovu nakraju, kada se razbranio Vargas, a ja sam pomislio da će se ponoviti polufinale EURA u Poljskoj kada su nas u samoj završnici stigli i pobjjedili. Srećom, izvukli smo se".

Hrvatska reprezentacija je rano jutros iz Münchena otputovala u Köln, a 20. siječnja u 18 sati slijedi prvi ogled skupine I s Brazilom.

Rezultati by SofaScore

Linker
18. travanj 2024 11:27