REUTERS/Andreas Gerbert
NAJTEŽI ISPIT SKUPINE

KAUBOJI UOČI BAHREINA S MISLIMA NA EUROPSKIM PRVACIMA 'Pokušat ćemo odmoriti neke igrače, a Španjolci su apsolutni favoriti'

Hrvatska rukometna reprezentacija ima maksimalan učinak na SP-u u Njemačkoj i Danskoj nakon tri odigrana kola, a danas je na rasporedu utakmica protiv Bahreina.
Piše: Dražen PinevićObjavljeno: 16. siječanj 2019. 09:18

Lino Červar je miran, dobro raspoložen i čvrsto na zemlji, bez obzira na tri pobjede dosad.

Danas je Bahrein?

- Utakmica s Bahreinom po pitanju rezultata nije bitna. Pokušat ćemo odmoriti neke igrače koji su igrali više, a dati priliku onima koji su igrali manje. Sigurno da težimo pobjedi, držat ćemo ozbiljnost. Glavno da zadržimo homogenost, da igramo timski, svoju igru.

Glava je negdje drugdje?

- Fokusirani smo na Španjolsku. Oni su kao europski prvaci apsolutni favoriti. To su igrači s puno međunarodnog iskustva. Morat ćemo biti jako koncentrirani i dobro se pripremiti za sve.

Napad 70 posto, 40 posto obrana vratara?

- Kada bi stalno bilo tako, bili bismo svima ravnopravni.

Nedostaje nam Cindrić?

- Cindrić nam je, naravno, potreban, oni su favoriti, ali to ne znači da mi ne možemo pobijediti. Nadam se da će biti O.K.

Razmišljate li o Šušnji?

- Nisu baš ohrabrujuće vijesti, testovi nisu pokazali puno, a kada igrač nije zdrav… Moram pohvaliti Blaževića koji je bio odličan protiv Makedonije i ohrabriti ga da tako nastavi.

Linker
25. travanj 2024 10:18