REUTERS/Andreas Gebert
PRVE REAKCIJE

NAKON POBJEDE PROTIV NAJTEŽEG SUPARNIKA OGLASIO SE DOMAGOJ DUVNJAK Kapetan Kauboja otkrio ključ pobjede protiv europskih prvaka

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. siječanj 2019. 23:32

Hrvatski su rukometaši odnijeli veliku pobjedu protiv jakih Španjolaca i s maksimalnih deset bodova zasjeli na prvo mjesto skupine B. U sljedeću će fazu natjecanja prenijeti maksimalna četiri boda, a dobili su i dan odmora više od Španjolaca, Francuza i Nijemaca koji nastupaju već u subotu. Hrvatska će u nedjelju odmjeriti snage s reprezentacijom Brazila.

Kauboji su igrali disciplinirano i staloženo tijekom cijele utakmice, a obrana je djelovala perfektno. Kapetan hrvatske rukometne reprezentacije Domagoj Duvnjak bio je jedan od najboljih pojedinaca ove velike pobjede:

"Čestitam svim suigračima, dali su sve od sebe! Pokazali su nevjerojatnu borbenost i želju za pobjedom. Hvala i navijačima, osjećali smo se kao da igramo doma. Šego je bio fenomenalan i to je ključ pobjede. Ali smatram da mi možemo još i bolje", poručio je Domagoj.

"Brazil je nezgodna ekipa, bit će to teška utakmica, ali s tom bismo pobjedom mogli otići na velikih šest bodova", optimistične su prognoze našega kapetana.

Nakon nedjeljne utakmice s Brazilom, u ponedjeljak će Kauboji igrati još jednu tešku utakmicu protiv domaćina Njemačke, a u srijedu su na rasporedu stari rivali - Francuzi.

Rezultati by SofaScore

Linker
20. travanj 2024 11:28