Brazil
 REUTERS/Wolfgang Rattay / REUTERS
POBJEDA JE IMPERATIV

OD OVOGA SMO SVI STRAHOVALI! STVARI SU SE ZA HRVATSKU MAKSIMALNO ZAKOMPLICIRALE Ne pobijedimo li moćne Francuze moglo bi doći do sportske katastrofe

Piše: HinaObjavljeno: 23. siječanj 2019. 18:10

Rukometaši Brazila pobijedili su Island sa 32-29 (15-15) u utakmici posljednjeg kola skupine I na Svjetskom prvenstvu u Njemačkoj i Danskoj te su na taj način izborili mogućnost plasmana na četvrto mjesto u skupini, a ono je iznimno važno jer donosi dvoboj za 7. mjesto koje vodi u kvalifikacije za Olimpijske igre u Tokiju 2020.

Na četvrtom mjestu skupine I je trenutno Hrvatska, ali ako Kauboji danas izgube od Francuske, a Španjolska u kasnijoj utakmici (20.30) pobijedi ili remizira s Njemačkom, Brazil bi osvojio 4. mjesto i dobio šansu za plasman na Olimpijske igre.

U slučaju poraza Hrvatske i Španjolske, Brazilci će u krugu reprezentacija sa četiri boda ostati na petom mjestu, zbog uvjerljivog poraza (36-24) od Španjolaca koji bi u tom krugu bili treći, a naši rukometaši četvrti.

IHF Handball World Championship - Germany & Denmark 2019 - Main Round Group 1 - Brazil v Iceland - Lanxess Arena, Cologne, Germany - January 23, 2019   Brazil's Jose Toledo celebrates       REUTERS/Wolfgang Rattay
REUTERS/Wolfgang Rattay / REUTERS
Brazil

Hrvatskoj reprezentaciji pobjeda nad Francuskom jamči treće mjesto u skupini i mjesto u kvalifikacijama ua Olimpijske igre.

--------------------------------------------------

SP rukomet, druga faza - 3. kolo

Skupina I

Brazil - Island 32-29

--------------------------------------------------

Rezultati by SofaScore

Linker
20. travanj 2024 01:39