Split, 030118.
Rukometni reprezentativci Hrvatske pripremaju se za Europsko prvenstvo u Splitu. Suncano jutro su iskoristili za setnju gradom gdje su na Rivi popili pice.
Na fotografiji: Igor Karacic, Zljko Musa.
Foto: Vojko Basic / CROPIX
Vojko Basic / CROPIX / CROPIX

SPREMNI PO MEDALJU

POČELO JE NABRIJAVANJE! HRVATSKI REPREZENTATIVCI SPREMNI DOČEKUJU NEUGODNI ISLAND 'Svjetsko prvenstvo može početi! Igraj moja Hrvatska!'

AUTOR:
 • OBJAVLJENO:
 • 11.01.2019. u 13:50

 • Hrvatska večeras u Münchenu otvara Svjetsko prvenstvo protiv neugodnog Islanda (18.00 sati) od kojeg nikada nije izgubio na velikim natjecanjima. No, u devet utakmica koje smo odigrali našao se i jedan poraz, i to na samim počecima. Nikad se nismo sudarili u samim završnicama, iako smo bili zajedno u polufinalima Pekinga 2008. i Austrije 2010. godine.

  Možda je za nas najbitniji susret stoga bio onaj davni u kvalifikacijama za prvi Euro u Portugalu kada smo u punoj Ledenoj dvorani dobili 26:18, ali smo prije toga u Hafnarfjorduru i izgubili (22:24), no manjom razlikom, pa smo bili broj 1 u kvalifikacijskoj skupini. Zbog toga smo otišli do prve bronce ikada.

  Ako je suditi prema posljednjim objavama naših reprezentativaca na društevnim mreža, spremni dočekuju Island i kreću u lov na medalju na Svjetskom prvenstvu.

   

   

  Iz drugih medija