Screenshot
IZNENAĐENJE DANA

SENZACIJA SVIH SENZACIJA NA SVJETSKOM RUKOMETNOM PRVENSTVU Apsolutni autsajder u nevjerojatnoj završnici izborio prvu pobjedu u povijesti SP-a!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 11. siječanj 2019. 19:00

Već drugog dana Svjetskog prvenstva u rukometu koje je jučer počelo u Njemačkoj i Danskoj, dogodila se velika, ogromna senzacija. Jedna od reprezentacija koja se smatra potpunim autsajderima, Angola, pobijedila je apsolutnog favorita Katar sa 24:23 i to dvama pogocima u posljednjih 25 sekundi utakmice

Katarani su gubili tijekom cijele utakmice, na trenutke i sa četiri pogotka razlike, ali su pred kraj susreta uspjeli povesti 23:22, imali su i napad za dva gola prednosti i činilo se da će ipak na kraju osigurati minimalnu pobjedu.

Međutim, Angola nošena sjajnim Romeom Hebom (7 golova) je 25 sekundi prije kraja izjednačila, a onda zahvaljujući sjajnoj obrani svog vratara Muachissenguea došla u priliku koja se nije mogla prokockati.

Chicola je u brzoj kontri doslovno s istekom vremena zabio za prvu pobjedu Angole u povijesti Svjetskih prvenstava i priredio senzaciju dana. Koeficijent na pobjedu Angole bio je 22, a na pobjedu Katara - 1,01.

Rezultati by SofaScore

Linker
19. travanj 2024 14:56